Skrevet av Emne: Juleturnsprell 2019 (og Romjulsfrokost)  (Lest 1816 ganger)

0 medlemmer og 1 gjest leser dette emnet.

Utlogget gymbo

 • Overall boss!
 • Administrator
 • Heltemedlem!
 • *****
 • Innlegg: 586
 • Karma: 0
  • GYMBO's forum for turn, cheer o.l.
Juleturnsprell 2019 (og Romjulsfrokost)
« på: Torsdag, 12. Desember 2019, 07:33 »
Jeg legger også denne julen opp til muligheter for å trent (hovedsaklig turn) i hallen Lahaugmoen.

Vil først få lov til å invitere til:

Romjulsfrokost fredag 27. desember kl. 10.30!
Invitasjonen gjelder de som har meldt/melder seg på juleturnsprell iår, m/famile, (eller ihvertfall har vært med på turnsprell eller andre treninger med meg tidligere), utøvere jeg trener i Gjelleråsen og 2Dance, og enkelte andre jeg har mye kontakt/samarbeid med. Så håper det blir en del som kommer! (Jeg har, som ifjor, flyttet starten, og treningene, denne dagen noe senere enn tidligere for å få ferskt brød fra Aanerud!!) Jeg vil personlig ta alle kostnader ved grunnleggende ting som mat og drikke (brød/loff e.l., smør, pålegg, te, kaffe, juice, melk etc.) og ting å spise og drikke på, med og av. Om folk ønsker å stille med noen "julespesialiteter" selv, er de hjertelig velkomne til det, men gi meg helst beskjed på forhånd. Og om folk har allergier e.l. som gjør at de har spesielle behov er det fint om man har med egen mat, eller ihvertfall passer på det selv, men gi meg gjerne beskjed om det også. Det vil også likevel være en "deltageravgift" på minimum 50,- kroner per hode (tas med kontant til frokosten), men det vil gå uavkortet til Frelsesarmeen (det er lov å betale mer...). For å sikre meg at jeg klarer å organisere dette må jeg ha påmeldinger innen utgangen av lørdag 21. desember (og gjerne før...) på mail:Påmelding Romjulsfrokost 2019 med antall som kommer. (Vil ta imot "påmeldinger" også etter dette hvis mulig, men kan måtte si nei om det skulle komme vesentlig flere enn det som opprinnelig meldte seg på innen fristen...) Om noen skulle ønske å bidra til gjennomføringen av frokosten også tas det imot med takk! (Fremmøte blir da en halvtime før...). De som melder seg på romjulsfrokosten får også trene den første økten den dagen gratis, men jeg kan da ikke garantere at jeg har trenere nok til å ha god dekning, så det kan bli litt "kø" om det er mange som er med... Regner med at de som er med på Romjulsfrokost også bidrar til å rydde opp etter maten, og gjøre klart for treningen etterpå!

Parkering: Legg merke til at parkeringen på området nå er regulert, og det er bare 2 steder man kan stå lovlig uten spesiell tillatelse:
 • Den ene er en betalingsparkering ved den rundkjøringen som er før man kjører opp siste lille bakken opp mot hallen/gymsalen.
 • Den andre er egentlig beregnet på folk som skal ut i skogen, men gir noen timer gratis parkering. Hvis man kjører videre oppover langs Binders kommer man til den ved "enden" av veien ved skogen.

Så over til selve Juleturnsprellet:

Det vil kunne bli begrenset plass på disse treningene, blant annet i forhold til hvor mange trenere jeg klarer å skaffe ved stor pågang (samt at det er juleferie...), men hallen skulle ha grei plass til inntil 50 utøvere. Jeg vil være tilstede på alle treninger, og jeg regner med å skaffe flere trenere etter behov (vil forsøke å ikke ha mer enn ca. 10 utøvere per trener). Men det kan være det blir vanskelig, så det må kanskje beregnes en viss egeninnsats/egentrening. Enkelte apparater kan kun kjøres med kvalifisert instruktør! Jeg kommer muligens til å sette opp Team-Track, ihvertfall hvis det er mange som melder seg på!

Jeg regner med at alle oppsatte treninger vil bli gjennomført. Treninger kan bli avlyst om få/ingen skulle melde seg på. Treninger i julesturnsprell med minst 4 påmeldte VIL bli gjennomført, og de kan bli gjennomført med færre også.  All avlysning vil eventuelt skje senest dagen før, med direkte beskjed til de(n) som eventuelt hadde meldt seg på.

Tidspunkter:

Foreslåtte datoer/tider
Bekreftede datoer/tider
Avlyste datoer/tider

 • Juleturnsprell 2019:

  • Førjulsturnsprell 2019:
   • Lørdag 14. desember 13.00-15.00 og 16.00-18.00
   • Søndag 15. desember 13.00-15.00 og 16.00-18.00
   • Lørdag 21. desember 11.00-13.00 og 14.00-16.00
   • Søndag 22. desember 13.00-15.00 og 16.00-18.00
  • Romjulsturnsprell 2019:
   • Fredag 27. desember 13.00-15.00* og 16.00-18.00
   • Lørdag 28. desember 13.00-15.00 og 16.00-18.00
   • Søndag 29. desember 11.00-13.00 og 14.00-16.00
* :Den første økten fredag er kun for de som melder seg på Romjulsfrokost! Og er rimelig sikker på den vil bli gjennomført, men kan bli noe tidligere, litt avhengig av når man er ferdige med frokosten! Det kan da også påvirke starten på økten etter...

Det er ikke umulig at det vil bli servert gløgg/julebrus og peppekaker i pausene for de som trener to økter (men kun ETTER at man har fått i seg ordentlig mat!). Ikke helt umulig at det vil stå en Wii i hallen i pausene også...


I forhold til priser og påmelding:
En økt er en to-timers trening og en dag er to to-timers treningsøkter samme dag.

Priser:
Per person:
 • Pris treningsopplegg en økt: 240,-
 • Pris treningsopplegg en dag: 420,-
Det er også mulig å møte opp på bekreftede treninger uten å ha meldt på på forhånd, men da er prisen 300,- per økt og 500,- per dag, per person (fortsatt per faktura), uten mulighet for noen rabatt! Og det forutsetter selvsagt også at det er plass!!Rabatter:
 • Hvis dere melder på og betaler for 2 eller flere økter/dager/pakker får dere 5% rabatt
 • Hvis dere melder på og betaler for 3 eller flere økter/dager/pakker får dere 10% rabatt
 • Hvis dere melder på og betaler for 5 eller flere økter/dager/pakker får dere 15% rabatt
 • Hvis dere melder på og betaler for 2-4 personer sammen får dere 5% rabatt
 • Hvis dere melder på og betaler for 5-9 personer sammen får dere 10% rabatt
 • Hvis dere melder på og betaler for 10 eller flere personer sammen får dere 15% rabatt
Rabatten for antall økter/dager/pakker vil eventuelt legges til rabatten for antall personer (totalt da maks 30% rabatt).

Hvis det kommer inn fler påmeldinger enn enn det jeg er bekvem med i forhold til trenerdekning eller total plass, vil dere likevel bli registrert og stå på "venteliste" til jeg får bekreftet flere trenere (eller jeg eventuelt får av-meldinger igjen). Dette vil dere selvsagt få beskjed om på mail når dere melder dere på!

Faktura vil bli forsøkt sendt ut så snart de treningene man er meldt på er bekreftet, og man har plass. Plassen er likevel ikke endelig bekreftet før man har betalt (medmindre faktura ikke er sendt ut selvsagt). M.a.o. må fakturaen være betalt før første trening man er meldt på! (Unntaket er om man er meldt på flere treninger hvor alle ikke er bekreftet før første trening man er meldt på. Det vil det gis beskjed om per mail.) Ta eventuelt med nettbankutskrift på første trening om dere betaler kort tid før, og husk endrede frister i bankene nå rundt jul! Skal forsøke å gi tilbakemeldinger fortløpende etterhvert som jeg registrerer at folk har betalt også. Og påmelding til alle deler, også romjulsturnsprell, BØR være gjort senest 22. desember! (Selv da kan jeg ha problemer med å skaffe ekstratrenere ved stor pågang, og senere enn det vil jeg nok ihvertfall slite med å kunne skaffe noen...) For treningene lørdag 14. desember vil jeg eventuelt avlyse rundt 22.00 fredag 13. desember! Hvis det er plass vil jeg stort sett ta imot påmeldinger nesten frem til treningsstart, men siden jeg eventuelt vil avlyse treninger med for få påmeldte dagen før, blir i praksis påmeldingsfrist innen utgangen av dagen to dager før (trening lørdag må man ha meldt seg på innen utgangen av dagen torsdag etc.).

Påmelding gjøres på mail til: turntimer@gymbo.no
Påmeldingen må inneholde antall personer (med navn og kontaktinfo, gjerne mobilnummer, e-post og alder, gren og lag, på alle utøverne), hvilke økter/dager den enkelte skal være med på, samt fakturaadresse til en person som er myndig*. (Vil bli sendt på mail, men trenger likevel postadresse. Mailadressen må da også være på den personen som er myndig.)

*Jeg vil helst ikke sende faktura til umyndige personer. Det naturlige vil da normalt være at det er en forelder/foresatt, eller trener/leder (som er myndig), som vil foreta påmelding, og også stå som fakturamottaker.

Det ligger fra noen år tilbake et enkelt påmeldingsskjema (link) som dere kan bruke. Det er ikke nødvendig å bruke dette, og priser og annet som ligger på det er feil, men det kan kanskje gjøre det lettere, ihvertfall om det er flere som skal meldes på ;) Skal se om jeg får lagt ut et oppdatert skjema etterhvert, men vil ikke love noe...

Trenger uansett den informasjonen som er indikert over her, enten dere bruker skjemaet eller ikke. Gi gjerne tilbakemelding om hva de forskjellige kan og/eller ønsker å trene på i påmeldingen også. Vil også for ordens skyld legge til at påmeldingene i utgangspunktet er bindende (unntak vil være f.eks. være legeerklæring e.l.).

Dere skal rimelig umiddelbart få bekreftelse når dere melder dere på, også om dere havner på "venteliste"; se over. Om dere ikke skulle få det "raskt nok", kan dere sende meg en melding på 90951633. Får dere ikke en bekreftelse er dere heller ikke meldt på!

De som allerede ER medlemmer av forumet kan enkelt stille eventuelle spørsmålene her. De som ikke er medlemmer ennå kan gjerne melde seg inn så de kan poste her. Dere kan også sende spørsmål rundt treningen til den samme mailadressen som brukes til påmelding.

Sted:
Gymsalen GIF-turn holder til i på Lahaugmoen (med kartlink!) Vær oppmerksom på at navigasjonssystemer har en tendens til å lede folk på rare veier den siste biten (gamle grusveier fra militærleiren som lå her???). Man må stort sett komme riksvei 4 eller E6 og så kjøre riksvei 22 til man får et skilt merket Lahaugmoen til høyre/venstre (avhengig av om man kom fra riksvei 4 eller E6). Er nå også åpnet vei opp fra veien forbi Skjetten (igjen?).

Litt om antatt treningsopplegg:
Det vil bli felles oppvarming, som vil være litt etter interessen/ønsker fra deltagerne, men vil gjerne inneholde litt grunnleggende styrke/koordinasjon. Og den vil avsluttes med litt uttøyning (de som har spesielle problemer/skader som gjør at de trenger ekstra/annen oppvarming må si ifra, og må også regne med å styre dette selv). Oppvarmingen skulle ikke ta mer enn en halvtime, og de dagene med kort pause kan det bli kortere/raskere oppvarming i annen økt (antar da de fleste vil være med på begge økter ;) ). Vær forøvrig oppmerksom på at det til tider (=når det er kaldt ute...) er til dels svært kaldt i hallen, og spesielt på gulvet! Til oppvarmingen er det derfor en fordel med varmt tøy også på bena. (Det har stort sett vært bedre det siste året.) Størstedelen av treningen vil være rettet mot forskjellige deler matteturn, hvor man selvsagt vil benytte det utstyret som er i hallen for å hjelpe inntreningen av ting (frittståendegulv, tumbling Team-Track, trampetter etc.). Vil forsøke å dele inn i grupper etter ferdighet, deretter alder, ved behov, og ikke nødvendigvis etter gren/idrett... Et mål for disse treningene fra min side vil være at man har tatt en ny utfordring (eller 3? 5? 9?) og gjerne har lært noe nytt også. Om man bare ønsker å holde seg "i gang" i løpet av julen, er jo det vel og bra, men jeg kommer nok til å forsøke å utfordre deg underveis likevel!!!

Selv om hver trening er bare 2 timer har det vel hendt at jeg har gått noe over tiden før, og det er vel fare for at det vil gjøre det her også (om ikke noen er etter oss)... Og jeg kaster sjelden ut folk når de nesten får noe til "å løsne", og vet det er mange som trener best mot slutten av treninger ;D . Så vil tro de fleste vil få godt utbytte av disse treningene hvis de melder seg på.

Kort om hallen og utstyr:
Hallen har fullt sett med apparater for apparatturn kvinner og menn (nå også med et "nesten" fullt frittståendefelt!), stor trampoline (den står for tiden normalt ikke oppe, og vet ikke om den vil bli satt opp heller, det vil bl.a. komme an på hvor mange, og hvem, som melder seg på...), trampett(er), en Team-track (en lavere, noe flatere airtrack som kan stilles hardere enn "vanlige" airtracker, men ikke like flat som de nyeste, og den ligger heller ikke ute fast for tiden) og en powertumbling med stålramme fra LEG. Det er også forholdsvis godt med matter, landingsmatter, tjukkaser og annet hjelpeutstyr. Nå er det også en "belterigg" som fungerer som beltet som var i turnsalen på NIH (eller Nes Turns belte i Neshallen, for de som har vært der). Denne gjør det mulig for cheerleadere å f.eks. trene saltokast med skru (har flere skrubelter tilgjengelig!), eller doble, med stor grad av sikkerhet (mottak i cradle blir "litt" vanskelig, spesielt med skrubeltet). Og andre som ønsker å lære å skru, eller andre større volter, kan selvsagt gjøre dette fra nær sagt et hvilket som helst underlag man ønsker... Og det er rimelig raskt å lære å ta imot med belte, så her kan man muligens stille med egne trenere og få trent en del. Det er en fordel om personen som tar imot er større enn personen som skal tas imot, og det er også en fordel å være sterk. Og det krever noe teknikk å "dempe" riktig, så det krever nok litt tid å få full kontroll på mottaket.

Hallen er ikke veldig lett tilgjengelig med offentlig transport, men ligger greit til med bil (5 minutter fra E6, avkjøringen ved Hvam/Olvasgård). Det går likevel minst en buss langs hovedveien, som er i gangavstand til hallen, også direkte fra Oslo.

Det vil være tilgjengelig vanlig videokamera og et highspeedkamera, med diverse muligheter for å vise på "skjerm" under treningene! (Som jeg egentlig alltid har med utstyr til for de som er borti meg på vanlige treninger... Så det er stort sett alltid mulighet til å få filmet og sett litt på ting under trening hvis ønskelig!)

Ting å huske på:
Det er til tider kaldt i hallen som sagt, så ha med godt og varmt treningstøy. Husk likevel at det må være tøy som sitter godt; varme turndrakter og tights kan være et godt alternativ. Til tross for at det er kaldt er sko likevel ikke lov under mesteparten av treningen (unntaket er trening på matter på gulvet, og til dels under oppvarmingen). Gymsokker kan da være et godt alternativ, da det egentlig er eneste "lovlige" fottøy (sokker blir for glatt) under treningen (for utøvere). Smykker er i utgangspunktet forbudt, pleier dog å godta små øredobber (uten skarpe deler eller som kan henge lett fast). Piercinger må også vekk p.g.a. sikkerheten (ved sikring risikerer man at det er hva mottageren får "best" tak i hvis de må gå inn... AUUU!). Langt løst hår er heller ikke lov, og hettegensere likeså. Ha med vannflaske e.l. og gjerne frukt/nøtter eller lignende for litt ekstra energi ved behov. Og husk på masse innsatsvilje og godt humør!

Håper folk synes dette er interessant og melder seg på!

Uansett vil jeg benytte anledningen til å ønske

GOD JUL!

For ytterligere informasjon om beliggenhet og lignende kan dere se den tilsvarende posten for "Juleturnsprell" i 2009. En del spesifikk informasjon der stemmer selvsagt ikke nå!
« Siste redigering: Fredag, 27. Desember 2019, 20:52 av gymbo »
MVH
Børre

Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille!

Utlogget gymbo

 • Overall boss!
 • Administrator
 • Heltemedlem!
 • *****
 • Innlegg: 586
 • Karma: 0
  • GYMBO's forum for turn, cheer o.l.
Sv: Juleturnsprell 2019 (og Romjulsfrokost)
« Svar #1 på: Fredag, 13. Desember 2019, 20:05 »
Har bare korrigert at det er for treningene lørdag 14. desember jeg eventuelt vil avlyse sent kvelden før (og har nå flyttet tidspunktet til kl. 22.00). Treningene lørdag 21. desember vil kunne avlyses relativt tidlig på dagen fredag 20. om det ike kommer nok påmeldte, men jeg har allerede noen påmeldte til treningene begge dager den helgen, så tror (ihvertfall håper!) at det ikke blir aktuelt/nødvendig.
MVH
Børre

Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille!

Utlogget gymbo

 • Overall boss!
 • Administrator
 • Heltemedlem!
 • *****
 • Innlegg: 586
 • Karma: 0
  • GYMBO's forum for turn, cheer o.l.
Sv: Juleturnsprell 2019 (og Romjulsfrokost)
« Svar #2 på: Fredag, 13. Desember 2019, 23:43 »
Har da avlyst treningene lørdag 14. desember, og om jeg ikke får påmeldinger nok til rundt 16.00 lørdag 14. desember vil jeg nok avlyse treningene søndag 15. desember også.

Vil forøvrig presisere at jeg gjerne vil ha påmelding fra familie (og ikke kun utøvere) til romjulsfrokosten også! (Dere skal få slippe å være med å trene etterpå ;D , men vil gjerne ha dere med på frokosten likevel!! O0 :police: )
MVH
Børre

Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille!

Utlogget gymbo

 • Overall boss!
 • Administrator
 • Heltemedlem!
 • *****
 • Innlegg: 586
 • Karma: 0
  • GYMBO's forum for turn, cheer o.l.
Sv: Juleturnsprell 2019 (og Romjulsfrokost)
« Svar #3 på: Lørdag, 14. Desember 2019, 20:18 »
Har da bekreftet treningen søndag 15. desember, og fått lagt inn dag og tid på resten av romjulsturnsprell-treningene!

Så da er det bare å melde seg på!!
MVH
Børre

Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille!

Utlogget gymbo

 • Overall boss!
 • Administrator
 • Heltemedlem!
 • *****
 • Innlegg: 586
 • Karma: 0
  • GYMBO's forum for turn, cheer o.l.
Sv: Juleturnsprell 2019 (og Romjulsfrokost)
« Svar #4 på: Fredag, 20. Desember 2019, 22:08 »
Har da bekreftet treningene lørdag 21. desember, men trenger fortsatt flere påmeldinger for å gjennomføre treningene søndag 22. desember.

Vil fortsatt gjerne ha (flere) påmeldinger til romjulsfrokost og romjulsturnsprell også... (Romjulsfrokosten skulle nå bli gjennomført, men øvrige treninger trenger jeg flere påmeldinger for...)
MVH
Børre

Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille!

Utlogget gymbo

 • Overall boss!
 • Administrator
 • Heltemedlem!
 • *****
 • Innlegg: 586
 • Karma: 0
  • GYMBO's forum for turn, cheer o.l.
Sv: Juleturnsprell 2019 (og Romjulsfrokost)
« Svar #5 på: Lørdag, 21. Desember 2019, 18:44 »
Har da bekreftet treningene søndag 22. desember også...
MVH
Børre

Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille!

Utlogget gymbo

 • Overall boss!
 • Administrator
 • Heltemedlem!
 • *****
 • Innlegg: 586
 • Karma: 0
  • GYMBO's forum for turn, cheer o.l.
Sv: Juleturnsprell 2019 (og Romjulsfrokost)
« Svar #6 på: Søndag, 22. Desember 2019, 11:57 »
Har da korrigert tiden lørdag 28. desember!

(Hadde "glemt" at andre hadde trening til kl. 13.00 den dagen....)
MVH
Børre

Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille!

Utlogget gymbo

 • Overall boss!
 • Administrator
 • Heltemedlem!
 • *****
 • Innlegg: 586
 • Karma: 0
  • GYMBO's forum for turn, cheer o.l.
Sv: Juleturnsprell 2019 (og Romjulsfrokost)
« Svar #7 på: Torsdag, 26. Desember 2019, 17:26 »
Har da bekreftet romjulsfrokosten og den økten som "hører til" fredag 27. desember (romjulsfrokost kl. 10.30 og trening kl. 13.00-15.00 eller tidligere...).

Trenger påmeldinger i løpet av morgendagen (fredag 27. desember) innen kl. 20.00 for både romjulsturnsprell lørdag 28. og søndag 29. desember om de skal gjennomføres!
MVH
Børre

Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille!

Utlogget gymbo

 • Overall boss!
 • Administrator
 • Heltemedlem!
 • *****
 • Innlegg: 586
 • Karma: 0
  • GYMBO's forum for turn, cheer o.l.
Sv: Juleturnsprell 2019 (og Romjulsfrokost)
« Svar #8 på: Fredag, 27. Desember 2019, 20:54 »
Har da avlyst alle treningene lørdag 28. og søndag 29. desember. Så får vi se om det blir noen nye "sprell" over nyttår igjen...
MVH
Børre

Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille!