Skrevet av Emne: Sommerturnsprell 2017  (Lest 2388 ganger)

0 medlemmer og 1 gjest leser dette emnet.

Utlogget gymbo

 • Overall boss!
 • Administrator
 • Heltemedlem!
 • *****
 • Innlegg: 586
 • Karma: 0
  • GYMBO's forum for turn, cheer o.l.
Sommerturnsprell 2017
« på: Lørdag, 22. Juli 2017, 21:57 »
Sommerturnsprell 2017

Det vil kunne bli begrenset plass på disse treningene, blant annet i forhold til hvor mange trenere jeg klarer å skaffe ved stor pågang, men hallen skulle ha god plass til inntil 50 utøvere. Jeg vil være tilstede på alle treninger, og jeg regner med å skaffe flere trenere etter behov (vil forsøke å ikke ha mer enn ca. 10 utøvere per trener). Men det kan være det blir vanskelig, så det må kanskje beregnes en viss egeninnsats/egentrening. Enkelte apparater kan kun kjøres med kvalifisert instruktør!

Treninger kan bli avlyst om få/ingen skulle melde seg på. (Treninger med minst 5 påmeldte VIL bli gjennomført, og de kan bli gjennomført med færre også.) Avlysning vil eventuelt skje senest dagen før, med direkte beskjed til de(n) som eventuelt hadde meldt seg på. (For første trening fredag 28. juli vil jeg vente med å ta en eventuell avgjørelse om avlysning til torsdag 27. juli kl. 21.00. Jeg vil eventuelt bekrefte den treningen om jeg har minst 4 påmeldt innen utgangen av tirsdag 25. juli.)

Tidspunkter:

Foreslåtte turnsprell/datoer
Bekreftede turnsprell/datoer
Avlyste turnsprell/datoer

 • Sommerturnsprell 2017: Nå-har-sommerferien-vart lenge nok-turnsprell:
  • Fredag 28. juli 2017 kl. 11-13 og 14-16
  • Lørdag 29. juli 2017 kl. 11-13 og 14-16
  • Mandag 31. juli 2017 kl. 11-13 og 14-16
  • Onsdag 2. august 2017 kl. 11-13 og 14-16
  • Torsdag 3. august 2016 kl. 16-18 og 19-21
 • Sommerturnsprell 2017: Endelig-er-sommerferien-snart-over-turnsprell:
  • Datoer/tider kommer...!
  • Skulle bli en del dager fra 10. til 20. august, og kanskje en mer intensiv trening med lengre treninger!!
Det er ikke umulig at det vil bli servert gløgg/julebrus og peppekaker e.l. i pausene for de som trener to økter (men kun ETTER at man har fått i seg ordentlig mat!).

I forhold til priser og påmelding:
En økt er en to-timers trening, en dag er to treningsøkter samme dag.

Priser:
Per person:
 • Pris treningsopplegg en økt: 240,-
 • Pris treningsopplegg en dag: 420,-
 • Pris treningsopplegg 3 dager eller mer, per dag: 370,-
 • Kommer pris på hele sommerturnsprell og "sommerturnsprell-samling"/den siste delen av sommerturnsprellet også når jeg får satt opp dager/tider så jeg vet hvor mye det blir
Det er også mulig å møte opp på bekreftede treninger uten å ha meldt på på forhånd, men da er prisen 300,- per økt og 500,- per dag, per person (fortsatt per faktura), uten mulighet for noen rabatt! Og det forutsetter selvsagt også at det er plass!!


Rabatter:
 • Hvis dere melder på og betaler for 2 eller flere økter/dager får dere 5% rabatt
 • Hvis dere melder på og betaler for 2-4 personer sammen får dere 5% rabatt
 • Hvis dere melder på og betaler for 5-9 personer sammen får dere 10% rabatt
 • Hvis dere melder på og betaler for 10 eller flere personer sammen får dere 15% rabatt
 • (Det kommer pris for hele sommerturnsprell og den "intensive" "Endelig-er-sommerferien-snart-over-turnsprell" når jeg får satt opp dager, og vet hvor mye tid det blir totalt.)
Rabatten for antall økter/dager vil eventuelt legges til rabatten for antall personer (totalt da maks 20% rabatt). (Det blir selvsagt ikke rabatt for flere dager når man betaler for mer enn 3 hele dager eller hele deler.)

Hvis det kommer inn fler påmeldinger enn enn det jeg er bekvem med i forhold til trenerdekning eller total plass, vil dere likevel bli registrert og stå på "venteliste" til jeg får bekreftet flere trenere (eller jeg eventuelt får av-meldinger igjen). Dette vil dere selvsagt få beskjed om på mail når dere melder dere på!

Faktura vil bli forsøkt sendt ut så snart de treningene man er meldt på er bekreftet, og man har plass. Plassen er likevel ikke endelig bekreftet før man har betalt (medmindre faktura ikke er sendt ut selvsagt). M.a.o. skal i utgangspunktet fakturaen være betalt før første trening man er meldt på! (Unntaket er om man er meldt på flere treninger hvor alle ikke er bekreftet før første trening man er meldt på. Det vil det gis beskjed om per mail.) Ta eventuelt med nettbankutskrift på første trening om dere betaler kort tid før. Skal forsøke å gi tilbakemeldinger fortløpende etterhvert som jeg registrerer at folk har betalt også. Jo tidligere man melder på jo tidligere kan jeg bekrefte treningene, og om påmeldingene kommer tett på treningen kan jeg da ha problemer med å skaffe ekstratrenere om det skulle være stor pågang så det blir et behov Hvis det er plass vil jeg stort sett ta imot påmeldinger nesten frem til treningsstart, men siden jeg eventuelt vil avlyse treninger med for få påmeldte dagen før, blir i praksis påmeldingsfrist innen utgangen av dagen to dager før (trening mandag bør man ha meldt seg på innen utgangen av dagen lørdag etc.).

Påmelding gjøres på mail til: turntimer@gymbo.no
Påmeldingen må inneholde antall personer (med navn og kontaktinfo, gjerne mobilnummer, e-post og alder, gren og lag, på alle utøverne), hvilke økter/dager den enkelte skal være med på, samt fakturaadresse til en person som er myndig*. (Vil bli sendt på mail, men trenger likevel postadresse. Mailadressen må da også være på den personen som er myndig.)

*Jeg vil helst ikke sende faktura til umyndige personer. Det naturlige vil da normalt være at det er en forelder/foresatt, eller trener/leder (som er myndig), som vil foreta påmelding, og også stå som fakturamottaker.

Send gjerne inn påmelding på et regneark, med nødvendig info som angitt over om dere melder på flere.

Trenger uansett den informasjonen som er indikert over her, enten dere bruker regneark eller ikke. Gi gjerne tilbakemelding om hva de forskjellige kan og/eller ønsker å trene på i påmeldingen også. Vil også for ordens skyld legge til at påmeldingene i utgangspunktet er bindende (unntak vil være f.eks. være legeerklæring e.l.).

Dere skal rimelig umiddelbart få bekreftelse når dere melder dere på, også om dere havner på "venteliste"; se over. Om dere ikke skulle få det "raskt nok", kan dere sende meg en melding på 90951633. Får dere ikke en bekreftelse er dere heller ikke meldt på!

De som allerede ER medlemmer av forumet kan enkelt stille eventuelle spørsmålene her. De som ikke er medlemmer ennå kan gjerne melde seg inn så de kan poste her. Dere kan også sende spørsmål rundt treningen til den samme mailadressen som brukes til påmelding.

Sitat fra: * Litt info om eventuell sommerturnsprellsamling
Jeg har egentlig, siden 2008, hatt planer om å gjennomføre en samling for både de jeg har turnsprell for, og en del av de jeg trener i Gjelleråsen (og kanskje også noen andre turnklubber rundt omkring), klikk på teksten her, så kommer posten om det opp. Det har det da stort sett aldri blitt tid til å planlegge tidsnok, men som en liten erstatning vil jeg forsøke å få til EN omgang med litt intensiv "samling" på Lahaugmoen, og kanskje noen andre haller/saler rundt omkring, så DEN SISTE av de to delene med sommerturnsprell vil kunne bli "samling". Om jeg ikke får til samling vil det nok bare bli en omgang til med vanlig turnsprell i august.

Turnsprellsamlingen vil antagelig gå over rundt 5 dager, muligens mandag-fredag, med trening i to økter på 3 timer med god pause i mellom, sannsynligvis kl. 10.00-13.00 og 15.00-18.00, hvor det vil være krav om å melde seg på minst 3 dager om man skal være med.

Det vil da forhåpentligvis ikke bli BARE trening i turn, men det vil nok være hovedaktiviteten. Jeg vil ihvertfall forsøke å få med dansetrenere, og kanskje en del andre ting jeg tror kan være nyttig og/eller interessant, samt også trenere i de grenene folk som melder seg på er fra så de får holdt på litt med egen gren (hvilket vil gi mulighet for de fra andre grener å prøve noe nytt...).

Vil forsøke ha ihvertfall en dag, eventuelt en økt to dager (men da har jeg et "transportproblem" i tillegg...), i en spesialhall med grop i Oslo-området også.

Pris vil være 600,- kroner per utøver per dag (med mulighet for en del rabatter for folk som holder på i klubber jeg allerede jobber eller samarbeider med, dere vil få egen beskjed om det, i tillegg til vanlig rabatt for flere personer meldt på sammen).


Det er en del som må på plass for at dette skal gjennomføres:

 • Mange nok må melde seg på (jeg trenger nok rundt 20 for at det i det hele tatt skal gå rundt).
 • Jeg må få tak i nødvendige trenere!
 • Lokalene må være tilgjengelige.
For å ta det første først vil jeg da gjerne ha tilbakemelding fra folk som er interessert om NÅR de eventuelt har mulighet til å være med på noe sånt. Så kan jeg få samlet en oversikt over når folk antagelig har tid, og så finne ut om jeg kan få trenere og lokaler den tiden (punkt to og tre). Når jeg har det på plass eventuelt kan jeg sende ut en mer eksakt invitasjon med datoer, tider og øvrig opplegg så langt det er bestemt, og om jeg da får 20 personer eller mer påmeldt skulle jeg kunne gjennomføre det.


Sted:
Gymsalen GIF-turn holder til i på Lahaugmoen (med kartlink!) Vær oppmerksom på at navigasjonssystemer har en tendens til å lede folk på rare veier den siste biten (gamle grusveier fra militærleiren som lå her, som nå vel er åpnet, og asfaltert, igjen???). Man må stort sett komme riksvei 4 eller E6 og så kjøre riksvei 22 til man får et skilt merket Lahaugmoen til høyre/venstre (avhengig av om man kom fra riksvei 4 eller E6)

Litt om antatt treningsopplegg:
Det vil bli felles oppvarming, som vil være litt etter interessen/ønsker fra deltagerne, men vil gjerne inneholde litt grunnleggende styrke/koordinasjon. Og den vil avsluttes med litt uttøyning (de som har spesielle problemer/skader som gjør at de trenger ekstra/annen oppvarming må si ifra, og må også regne med å styre dette selv). Oppvarmingen skulle ikke ta mer enn en halvtime, og de dagene med kort pause kan det bli kortere/raskere oppvarming i annen økt (antar da de fleste vil være med på begge økter ;) ). Vær forøvrig oppmerksom på at det til tider (=når det er kaldt ute...) er til dels svært kaldt i hallen, og spesielt på gulvet! Til oppvarmingen er det derfor en fordel med varmt tøy også på bena. Størstedelen av treningen vil være rettet mot forskjellige deler matteturn, hvor man selvsagt vil benytte det utstyret som er i hallen for å hjelpe inntreningen av ting (frittståendegulv, tumbling Team-Track, trampetter etc.). Vil forsøke å dele inn i grupper etter ferdighet, deretter alder, ved behov, og ikke nødvendigvis etter gren/idrett... Et mål for disse treningene fra min side vil være at man har tatt en ny utfordring (eller 3? 5? 9?) og gjerne har lært noe nytt også. Om man bare ønsker å holde seg "i gang" er jo det vel og bra, men jeg kommer nok til å forsøke å utfordre deg underveis likevel!!!

Selv om hver trening er bare 2 timer har det vel hendt at jeg har gått noe over tiden før, og det er vel fare for at det vil gjøre det her også (om ikke noen er etter oss)... Og jeg kaster sjelden ut folk når de nesten får noe til "å løsne", og vet det er mange som trener best mot slutten av treninger ;D . Så vil tro de fleste vil få godt utbytte av disse treningene hvis de melder seg på.

Kort om hallen og utstyr:
Hallen har fullt sett med apparater for apparatturn kvinner og menn (nå også med et "nesten" fullt frittståendefelt!), stor trampoline (den står for tiden normalt ikke oppe, og vet ikke om den vil bli satt opp heller, det vil bl.a. komme an på hvor mange, og hvem, som melder seg på...), trampett(er), en Team-track (en lavere, noe flatere airtrack som kan stilles hardere enn "vanlige" airtracker, men ikke like flat som de nyeste, og den ligger heller ikke ute fast for tiden) og en powertumbling med stålramme fra LEG. Det er også forholdsvis godt med matter, landingsmatter, tjukkaser og annet hjelpeutstyr. Nå er det også en "belterigg" som fungerer som beltet i turnsalen på NIH (eller Nes Turns belte i Neshallen, for de som har vært der). Denne gjør det mulig for cheerleadere å f.eks. trene saltokast med skru (har flere skrubelter tilgjengelig!), eller doble, med stor grad av sikkerhet (mottak i cradle blir "litt" vanskelig, spesielt med skrubeltet). Og andre som ønsker å lære å skru, eller andre større volter, kan selvsagt gjøre dette fra nær sagt et hvilket som helst underlag man ønsker... Og det er rimelig raskt å lære å ta imot med belte, så her kan man muligens stille med egne trenere og få trent en del. Det er en fordel om personen som tar imot er større enn personen som skal tas imot, og det er også en fordel å være sterk. Og det krever noe teknikk å "dempe" riktig, så det krever nok litt tid å få full kontroll på mottaket.

Hallen er ikke veldig lett tilgjengelig med offentlig transport, men ligger greit til med bil (5 minutter fra E6, avkjøringen ved Hvam/Olvasgård). Det går likevel minst en buss langs hovedveien, som er i gangavstand til hallen, også direkte fra Oslo.

Det vil være tilgjengelig vanlig videokamera og et highspeedkamera, med diverse muligheter for å vise på "skjerm" under treningene! (Som jeg egentlig alltid har med utstyr til for de som er borti meg på vanlige treninger... Så det er stort sett alltid mulighet til å få filmet og sett litt på ting under trening hvis ønskelig!)

Ting å huske på:
Det er til tider kaldt i hallen som sagt, så ha med godt og varmt treningstøy (om sommeren kan problemet være vel så mye at det blir for varmt...). Husk likevel at det må være tøy som sitter godt; varme turndrakter og tights kan være et godt alternativ. Til tross for at det er kaldt er sko likevel ikke lov under mesteparten av treningen (unntaket er trening på matter på gulvet, og til dels under oppvarmingen). Gymsokker kan da være et godt alternativ, da det egentlig er eneste "lovlige" fottøy (sokker blir for glatt) under treningen (for utøvere). Smykker er i utgangspunktet forbudt, pleier dog å godta små øredobber (uten skarpe deler eller som kan henge lett fast). Piercinger må også vekk p.g.a. sikkerheten (ved sikring risikerer man at det er hva mottageren får "best" tak i hvis de må gå inn... AUUU!). Langt løst hår er heller ikke lov, og hettegensere likeså. Ha med vannflaske e.l. og gjerne frukt/nøtter eller lignende for litt ekstra energi ved behov. Og husk på masse innsatsvilje og godt humør!

Håper folk synes dette er interessant og melder seg på!

For ytterligere informasjon om beliggenhet og lignende kan dere se den tilsvarende posten for "Juleturnsprell" i 2009. En del spesifikk informasjon der stemmer selvsagt ikke nå!

Med forbehold om trykkleif trykkfeil.
« Siste redigering: Onsdag, 2. August 2017, 00:02 av gymbo »
MVH
Børre

Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille!

Utlogget gymbo

 • Overall boss!
 • Administrator
 • Heltemedlem!
 • *****
 • Innlegg: 586
 • Karma: 0
  • GYMBO's forum for turn, cheer o.l.
Sv: Sommerturnsprell 2017
« Svar #1 på: Torsdag, 27. Juli 2017, 21:11 »
Har da avlyst treningen fredag 28. juli, og det kan se ut til at jeg vil måtte avlyse treningen lørdag 29. juli også. Kommer ikke til å faktisk avlyse det før en tid ut på dagen imorgen, fredag 28. juli, og håper ihvertfall å få til noe trening på mandag 31. juli.
MVH
Børre

Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille!

Utlogget gymbo

 • Overall boss!
 • Administrator
 • Heltemedlem!
 • *****
 • Innlegg: 586
 • Karma: 0
  • GYMBO's forum for turn, cheer o.l.
Sv: Sommerturnsprell 2017
« Svar #2 på: Fredag, 28. Juli 2017, 15:19 »
Har da avlyst første økt lørdag 29. juli, men BEKREFTET andre økten! Jeg håper som sagt fortsatt at det blir påmeldte nok til å gjennomføre en del av de øktene jeg har satt opp videre fremover til uken.

Skal få satt opp treningene som vil komme f.o.m. tidligst 10. august og frem t.o.m. senest 20. august også, men det er noen småting jeg må få avklart først. (Det heller mot at om det blir en "intensiv-uke" at den vil være 10.-14. august eventuelt. Det ser nå ut til at "intensiv-treningen" eventuelt blir onsdag 16. til og med søndag 20. august.)
« Siste redigering: Tirsdag, 1. August 2017, 23:58 av gymbo »
MVH
Børre

Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille!

Utlogget gymbo

 • Overall boss!
 • Administrator
 • Heltemedlem!
 • *****
 • Innlegg: 586
 • Karma: 0
  • GYMBO's forum for turn, cheer o.l.
Sv: Sommerturnsprell 2017
« Svar #3 på: Mandag, 31. Juli 2017, 00:04 »
Har da avlyst turnsprellet mandag 31. juli, men håper fortsatt det vil bli noe treninger 2. og 3. august. (Jeg kan komme til å avlyse begge dagene natt til onsdag 2. august om ikke jeg har fått inn påmeldinger til da...)

Håper jeg får satt opp den siste delen av sommerturnsprell 2017 også snart, men det er som tidligere nevnt noen ting jeg prøver å få avklart først.
MVH
Børre

Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille!

Utlogget gymbo

 • Overall boss!
 • Administrator
 • Heltemedlem!
 • *****
 • Innlegg: 586
 • Karma: 0
  • GYMBO's forum for turn, cheer o.l.
Sv: Sommerturnsprell 2017
« Svar #4 på: Onsdag, 2. August 2017, 00:06 »
Har da avlyst turnsprellen onsdag 2. og torsdag 3. august.

Og det heller nå da i mot at de "intensive" treningene blir onsdag 16. til og med søndag 20. ugust eventuelt. (Onsdag, torsdag og fredag kl. 12.00-15.00 og 17.00-20.00, og lørdag og søndag 10.00-13.00 og 15.00-18.00, da kan også de som begynner på skolen igjen torsdag få med seg en økt torsdag og fredag om de vil.)
MVH
Børre

Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille!