Skrevet av Emne: Sommerturnsprell 2016  (Lest 6857 ganger)

0 medlemmer og 1 gjest leser dette emnet.

Utlogget gymbo

 • Overall boss!
 • Administrator
 • Heltemedlem!
 • *****
 • Innlegg: 586
 • Karma: 0
  • GYMBO's forum for turn, cheer o.l.
Sommerturnsprell 2016
« på: Søndag, 19. Juni 2016, 22:23 »
Sommerturnsprell 2016

Det vil kunne bli begrenset plass på disse treningene, blant annet i forhold til hvor mange trenere jeg klarer å skaffe ved stor pågang, men hallen skulle ha god plass til inntil 50 utøvere. Jeg vil være tilstede på alle treninger, og jeg regner med å skaffe flere trenere etter behov (vil forsøke å ikke ha mer enn ca. 10 utøvere per trener). Men det kan være det blir vanskelig, så det må kanskje beregnes en viss egeninnsats/egentrening. Enkelte apparater kan kun kjøres med kvalifisert instruktør!

Treninger kan bli avlyst om få/ingen skulle melde seg på. (Treninger med minst 6 påmeldte VIL bli gjennomført, og de kan bli gjennomført med færre også.) Avlysning vil eventuelt skje senest dagen før, med direkte beskjed til de(n) som eventuelt hadde meldt seg på. (For første trening torsdag 23. juni vil jeg vente med å ta en eventuell avgjørelse om avlysning til onsdag 22. juni kl. 21.00. Jeg vil eventuelt bekrefte den treningen om jeg har minst 4 påmeldt innen utgangen av tirsdag 21. juni.)

Tidspunkter:

Foreslåtte turnsprell/datoer
Bekreftede turnsprell/datoer
Avlyste turnsprell/datoer

 • Sommerturnsprell 2016: Endelig-er-det-sommerferie-turnsprell:
  • Torsdag 23. juni 2016 kl. 11-13 og 14-16
  • Fredag 24. juni 2016 kl. 11-13 og 14-16
 • Sommerturnsprell 2016: Et plutselig og lite sommerturnsprell:
  • Fredag 22. juli 2016 kl. 13-15 og 16-18
 • Sommerturnsprell 2016: Nå-har-sommerferien-vart lenge nok-turnsprell:
  • Mandag 8. august 2016 kl. 10-12 og 13-15
  • Tirsdag 9. august 2016 kl. 14-16 og 17-19
 • Sommerturnsprell 2016: Endelig-er-sommerferien-snart-over-turnsprell (og for noen er den vel over også...?):
  • Torsdag 18. august 2016 kl. 14-16 og 17-19
  • Lørdag 20. august 2016 kl. 11-13 og 14-16

Det er ikke umulig at det vil bli servert gløgg/julebrus og peppekaker e.l. i pausene for de som trener to økter (men kun ETTER at man har fått i seg ordentlig mat!).

I forhold til priser og påmelding:
En økt er en to-timers trening, en dag er to treningsøkter samme dag.

Priser:
Per person:
 • Pris treningsopplegg en økt: 240,-
 • Pris treningsopplegg en dag: 420,-

Det er også mulig å møte opp på bekreftede treninger uten å ha meldt på på forhånd, men da er prisen 300,- per økt og 500,- per dag, per person (fortsatt per faktura), uten mulighet for noen rabatt! Og det forutsetter selvsagt også at det er plass!!


Rabatter:
 • Hvis dere melder på og betaler for 2 eller flere økter/dager får dere 5% rabatt
 • Hvis dere melder på og betaler for 2-4 personer sammen får dere 5% rabatt
 • Hvis dere melder på og betaler for 5-9 personer sammen får dere 10% rabatt
 • Hvis dere melder på og betaler for 10 eller flere personer sammen får dere 15% rabatt

Rabatten for antall økter/dager vil eventuelt legges til rabatten for antall personer (totalt da maks 20% rabatt).

Hvis det kommer inn fler påmeldinger enn enn det jeg er bekvem med i forhold til trenerdekning eller total plass, vil dere likevel bli registrert og stå på "venteliste" til jeg får bekreftet flere trenere (eller jeg eventuelt får av-meldinger igjen). Dette vil dere selvsagt få beskjed om på mail når dere melder dere på!

Faktura vil bli forsøkt sendt ut så snart de treningene man er meldt på er bekreftet, og man har plass. Plassen er likevel ikke endelig bekreftet før man har betalt (medmindre faktura ikke er sendt ut selvsagt). M.a.o. skal i utgangspunktet fakturaen være betalt før første trening man er meldt på! (Unntaket er om man er meldt på flere treninger hvor alle ikke er bekreftet før første trening man er meldt på. Det vil det gis beskjed om per mail.) Ta eventuelt med nettbankutskrift på første trening om dere betaler kort tid før. Skal forsøke å gi tilbakemeldinger fortløpende etterhvert som jeg registrerer at folk har betalt også. Jo tidligere man melder på jo tidligere kan jeg bekrefte treningene, og om påmeldingene kommer tett på treningen kan jeg da ha problemer med å skaffe ekstratrenere om det skulle være stor pågang så det blir et behov Hvis det er plass vil jeg stort sett ta imot påmeldinger nesten frem til treningsstart, men siden jeg eventuelt vil avlyse treninger med for få påmeldte dagen før, blir i praksis påmeldingsfrist innen utgangen av dagen to dager før (trening mandag bør man ha meldt seg på innen utgangen av dagen lørdag etc.).

Påmelding gjøres på mail til: turntimer@gymbo.no
Påmeldingen må inneholde antall personer (med navn og kontaktinfo, gjerne mobilnummer, e-post og alder, gren og lag, på alle utøverne), hvilke økter/dager den enkelte skal være med på, samt fakturaadresse til en person som er myndig*. (Vil bli sendt på mail, men trenger likevel postadresse. Mailadressen må da også være på den personen som er myndig.)

*Jeg vil helst ikke sende faktura til umyndige personer. Det naturlige vil da normalt være at det er en forelder/foresatt, eller trener/leder (som er myndig), som vil foreta påmelding, og også stå som fakturamottaker.

Send gjerne inn påmelding på et regneark, med nødvendig info som angitt over om dere melder på flere.

Trenger uansett den informasjonen som er indikert over her, enten dere bruker regneark eller ikke. Gi gjerne tilbakemelding om hva de forskjellige kan og/eller ønsker å trene på i påmeldingen også. Vil også for ordens skyld legge til at påmeldingene i utgangspunktet er bindende (unntak vil være f.eks. være legeerklæring e.l.).

Dere skal rimelig umiddelbart få bekreftelse når dere melder dere på, også om dere havner på "venteliste"; se over. Om dere ikke skulle få det "raskt nok", kan dere sende meg en melding på 90951633. Får dere ikke en bekreftelse er dere heller ikke meldt på!

De som allerede ER medlemmer av forumet kan enkelt stille eventuelle spørsmålene her. De som ikke er medlemmer ennå kan gjerne melde seg inn så de kan poste her. Dere kan også sende spørsmål rundt treningen til den samme mailadressen som brukes til påmelding.

Sitat fra: * Litt info om eventuell sommerturnsprellsamling (som det nå ikke blir noe av, derfor er det strøket, men ikke slettet...)
Jeg har egentlig, siden 2008, hatt planer om å gjennomføre en samling for både de jeg har turnsprell for, og en del av de jeg trener i Gjelleråsen (og kanskje også noen andre turnklubber rundt omkring), klikk på teksten her, så kommer posten om det opp. Det har det da stort sett aldri blitt tid til å planlegge tidsnok, men som en liten erstatning vil jeg forsøke å få til EN omgang med litt intensiv "samling" på Lahaugmoen, og kanskje noen andre haller/saler rundt omkring, så EN av de to siste delene med sommerturnsprell vil kunne bli "samling", den andre vil bli "vanlig" turnsprell noen dager. Om jeg ikke får til samling vil det nok bare bli to omganger til med vanlig turnsprell i juli og august.

Turnsprellsamlingen vil gå over 5 dager, sannsynligvis mandag-fredag, med trening i to økter på 3 timer med god pause i mellom, sannsynligvis kl. 10.00-13.00 og 15.00-18.00, hvor det vil være krav om å melde seg på minst 3 dager om man skal være med.

Det vil da ikke bli BARE trening i turn, men det vil nok være hovedaktiviteten. Jeg vil ihvertfall forsøke å få med dansetrenere, og kanskje en del andre ting jeg tror kan være nyttig og/eller interessant, samt også trenere i de grenene folk som melder seg på er fra så de får holdt på litt med egen gren (hvilket vil gi mulighet for de fra andre grener å prøve noe nytt...).

Vil nok ha ihvertfall en dag, eventuelt en økt to dager (men da har jeg et "transportproblem" i tillegg...), i en spesialhall med grop i Oslo-området også.

Pris vil være 600,- kroner per utøver per dag (med mulighet for en del rabatter for folk som holder på i klubber jeg allerede jobber eller samarbeider med, dere vil få egen beskjed om det, i tillegg til vanlig rabatt for flere personer meldt på sammen).


  Det er en del som må på plass for at dette skal gjennomføres:

  • Mange nok må melde seg på (jeg trenger nok rundt 20 for at det i det hele tatt skal gå rundt).
  • Jeg må få tak i nødvendige trenere!
  • Lokalene må være tilgjengelige.  For å ta det første først vil jeg da gjerne ha tilbakemelding fra folk som er interessert om NÅR de eventuelt har mulighet til å være med på noe sånt. Så kan jeg få samlet en oversikt over når folk antagelig har tid, og så finne ut om jeg kan få trenere og lokaler den tiden (punkt to og tre). Når jeg har det på plass eventuelt kan jeg sende ut en mer eksakt invitasjon med datoer, tider og øvrig opplegg så langt det er bestemt, og om jeg da får 20 personer eller mer påmeldt skulle jeg kunne gjennomføre det.


  Sted:
  Gymsalen GIF-turn holder til i på Lahaugmoen (med kartlink!) Vær oppmerksom på at navigasjonssystemer har en tendens til å lede folk på rare veier den siste biten (gamle grusveier fra militærleiren som lå her???). Man må stort sett komme riksvei 4 eller E6 og så kjøre riksvei 22 til man får et skilt merket Lahaugmoen til høyre/venstre (avhengig av om man kom fra riksvei 4 eller E6)

  Litt om antatt treningsopplegg:
  Det vil bli felles oppvarming, som vil være litt etter interessen/ønsker fra deltagerne, men vil gjerne inneholde litt grunnleggende styrke/koordinasjon. Og den vil avsluttes med litt uttøyning (de som har spesielle problemer/skader som gjør at de trenger ekstra/annen oppvarming må si ifra, og må også regne med å styre dette selv). Oppvarmingen skulle ikke ta mer enn en halvtime, og de dagene med kort pause kan det bli kortere/raskere oppvarming i annen økt (antar da de fleste vil være med på begge økter ;) ). Vær forøvrig oppmerksom på at det til tider (=når det er kaldt ute...) er til dels svært kaldt i hallen, og spesielt på gulvet! Til oppvarmingen er det derfor en fordel med varmt tøy også på bena. Størstedelen av treningen vil være rettet mot forskjellige deler matteturn, hvor man selvsagt vil benytte det utstyret som er i hallen for å hjelpe inntreningen av ting (frittståendegulv, tumbling Team-Track, trampetter etc.). Vil forsøke å dele inn i grupper etter ferdighet, deretter alder, ved behov, og ikke nødvendigvis etter gren/idrett... Et mål for disse treningene fra min side vil være at man har tatt en ny utfordring (eller 3? 5? 9?) og gjerne har lært noe nytt også. Om man bare ønsker å holde seg "i gang" er jo det vel og bra, men jeg kommer nok til å forsøke å utfordre deg underveis likevel!!!

  Selv om hver trening er bare 2 timer har det vel hendt at jeg har gått noe over tiden før, og det er vel fare for at det vil gjøre det her også (om ikke noen er etter oss)... Og jeg kaster sjelden ut folk når de nesten får noe til "å løsne", og vet det er mange som trener best mot slutten av treninger ;D . Så vil tro de fleste vil få godt utbytte av disse treningene hvis de melder seg på.

  Kort om hallen og utstyr:
  Hallen har fullt sett med apparater for apparatturn kvinner og menn (nå også med et "nesten" fullt frittståendefelt!), stor trampoline (den står for tiden normalt ikke oppe, og vet ikke om den vil bli satt opp heller, det vil bl.a. komme an på hvor mange, og hvem, som melder seg på...), trampett(er), en Team-track (en lavere, noe flatere airtrack som kan stilles hardere enn "vanlige" airtracker, men ikke like flat som de nyeste, og den ligger heller ikke ute fast for tiden) og en powertumbling (kommet i hallen i løpet av året!) med stålramme fra LEG. Det er også forholdsvis godt med matter, landingsmatter, tjukkaser og annet hjelpeutstyr. Nå er det også en "belterigg" som fungerer som beltet i turnsalen på NIH (eller Nes Turns belte i Neshallen, for de som har vært der). Denne gjør det mulig for cheerleadere å f.eks. trene saltokast med skru (har flere skrubelter tilgjengelig!), eller doble, med stor grad av sikkerhet (mottak i cradle blir "litt" vanskelig, spesielt med skrubeltet). Og andre som ønsker å lære å skru, eller andre større volter, kan selvsagt gjøre dette fra nær sagt et hvilket som helst underlag man ønsker... Og det er rimelig raskt å lære å ta imot med belte, så her kan man muligens stille med egne trenere og få trent en del. Det er en fordel om personen som tar imot er større enn personen som skal tas imot, og det er også en fordel å være sterk. Og det krever noe teknikk å "dempe" riktig, så det krever nok litt tid å få full kontroll på mottaket.

  Hallen er ikke veldig lett tilgjengelig med offentlig transport, men ligger greit til med bil (5 minutter fra E6, avkjøringen ved Hvam/Olvasgård). Det går likevel minst en buss langs hovedveien, som er i gangavstand til hallen, også direkte fra Oslo.

  Det vil være tilgjengelig vanlig videokamera og et highspeedkamera, med diverse muligheter for å vise på "skjerm" under treningene! (Som jeg egentlig alltid har med utstyr til for de som er borti meg på vanlige treninger... Så det er stort sett alltid mulighet til å få filmet og sett litt på ting under trening hvis ønskelig!)

  Ting å huske på:
  Det er til tider kaldt i hallen som sagt, så ha med godt og varmt treningstøy. Husk likevel at det må være tøy som sitter godt; varme turndrakter og tights kan være et godt alternativ. Til tross for at det er kaldt er sko likevel ikke lov under mesteparten av treningen (unntaket er trening på matter på gulvet, og til dels under oppvarmingen). Gymsokker kan da være et godt alternativ, da det egentlig er eneste "lovlige" fottøy (sokker blir for glatt) under treningen (for utøvere). Smykker er i utgangspunktet forbudt, pleier dog å godta små øredobber (uten skarpe deler eller som kan henge lett fast). Piercinger må også vekk p.g.a. sikkerheten (ved sikring risikerer man at det er hva mottageren får "best" tak i hvis de må gå inn... AUUU!). Langt løst hår er heller ikke lov, og hettegensere likeså. Ha med vannflaske e.l. og gjerne frukt/nøtter eller lignende for litt ekstra energi ved behov. Og husk på masse innsatsvilje og godt humør!

  Håper folk synes dette er interessant og melder seg på!

  For ytterligere informasjon om beliggenhet og lignende kan dere se den tilsvarende posten for "Juleturnsprell" i 2009. En del spesifikk informasjon der stemmer selvsagt ikke nå!

  Med forbehold om trykkleif trykkfeil.
  « Siste redigering: Tirsdag, 16. August 2016, 00:24 av gymbo »
  MVH
  Børre

  Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille!

  Utlogget gymbo

  • Overall boss!
  • Administrator
  • Heltemedlem!
  • *****
  • Innlegg: 586
  • Karma: 0
   • GYMBO's forum for turn, cheer o.l.
  Sv: Sommerturnsprell 2016
  « Svar #1 på: Torsdag, 23. Juni 2016, 00:28 »
  Har da avlyst treningene torsdag 23. juni.

  Det ser dessverre ut til at jeg må avlyse treningene fredag 24. juni også, men jeg vil avvente til litt ut på dagen 23. juni (idag...!) før jeg endelig avlyser, i tilfelle det plutselig skulle komme en del påmeldinger der likevel.
  MVH
  Børre

  Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille!

  Utlogget gymbo

  • Overall boss!
  • Administrator
  • Heltemedlem!
  • *****
  • Innlegg: 586
  • Karma: 0
   • GYMBO's forum for turn, cheer o.l.
  Sv: Sommerturnsprell 2016
  « Svar #2 på: Torsdag, 23. Juni 2016, 14:48 »
  Da har jeg som antatt måttet avlyse også treningene fredag 24. juni.

  Håper å komme med mer konkret info om en eventuell samling om ikke altfor lang tid. Alternativt vil det ihvertfall komme to omganger til med "vanlig" turnsprell i juli/august.
  MVH
  Børre

  Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille!

  Utlogget Mariline

  • Nybegynner
  • *
  • Innlegg: 2
  • Karma: 0
  Sv: Sommerturnsprell 2016
  « Svar #3 på: Søndag, 3. Juli 2016, 15:21 »
  Hei!

  Jeg lurer bare på om det blir noe turnnsprell i august/september? Har noen som er svært interresert i turn, men det er desverre ikke turn i nærheten. Så de driver egentrening. Derfor tenkte jeg at turnnsprell hadde vært ypperlig for de. Jeg og min datter var med  på tuurnsprell for noen år siden da vi holdt på med voltige. Svært bra opplegg 😊

  Utlogget gymbo

  • Overall boss!
  • Administrator
  • Heltemedlem!
  • *****
  • Innlegg: 586
  • Karma: 0
   • GYMBO's forum for turn, cheer o.l.
  Sv: Sommerturnsprell 2016
  « Svar #4 på: Søndag, 3. Juli 2016, 22:36 »
  Hei!

  Jeg lurer bare på om det blir noe turnnsprell i august/september? Har noen som er svært interresert i turn, men det er desverre ikke turn i nærheten. Så de driver egentrening. Derfor tenkte jeg at turnnsprell hadde vært ypperlig for de. Jeg og min datter var med  på tuurnsprell for noen år siden da vi holdt på med voltige. Svært bra opplegg 😊

  Veldig i feriemodus for øyeblikket, så har ikke fått sett så mye på mulige datoer for videre turnsprell i løpet av sommeren ennå. Skal nok få gjort det i løpet av kommende uke regner jeg med. Om du har spesifikke datoer dere kunne tenke deg kan du sende meg en mail eller PM (du må gjerne poste det her om du vil også), så skal jeg nok ta det med i vurderingen ihvertfall. Regner som sagt i opprinnelig post med å ha ytterligere sommerturnsprell i juli og august, men så kan det vel bli noe i september også ("Høstturnsprell" ? ? ?).

  Hvor er dere fra/hvilken voltige-klubb tilhørte dere forresten?
  MVH
  Børre

  Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille!

  Utlogget Mariline

  • Nybegynner
  • *
  • Innlegg: 2
  • Karma: 0
  Sv: Sommerturnsprell 2016
  « Svar #5 på: Mandag, 4. Juli 2016, 11:35 »
  Hei!

  Jeg lurer bare på om det blir noe turnnsprell i august/september? Har noen som er svært interresert i turn, men det er desverre ikke turn i nærheten. Så de driver egentrening. Derfor tenkte jeg at turnnsprell hadde vært ypperlig for de. Jeg og min datter var med  på tuurnsprell for noen år siden da vi holdt på med voltige. Svært bra opplegg 😊

  Veldig i feriemodus for øyeblikket, så har ikke fått sett så mye på mulige datoer for videre turnsprell i løpet av sommeren ennå. Skal nok få gjort det i løpet av kommende uke regner jeg med. Om du har spesifikke datoer dere kunne tenke deg kan du sende meg en mail eller PM (du må gjerne poste det her om du vil også), så skal jeg nok ta det med i vurderingen ihvertfall. Regner som sagt i opprinnelig post med å ha ytterligere sommerturnsprell i juli og august, men så kan det vel bli noe i september også ("Høstturnsprell" ? ? ?).

  Hvor er dere fra/hvilken voltige-klubb tilhørte dere forresten?

  Vi tilhører ikke noe voltigeklubb lenger. Var tidligere med i Søndre Nordstrand RK, men flyttet til Vest-Telemark for noen år siden. Her er det så mange som elsker turn, men får ikke gått på turn siden det ikke eksisterer her. Derfor tenkte jeg det hadde vært morro for dem å dratt på turnsprell. Har ikke noen spesifikke datoer. Utenom at det ville passet best en helg etter skolestart. Ville bare høre om det er noe planlagt fremover. Ha en god sommer videre.

  Utlogget gymbo

  • Overall boss!
  • Administrator
  • Heltemedlem!
  • *****
  • Innlegg: 586
  • Karma: 0
   • GYMBO's forum for turn, cheer o.l.
  Sv: Sommerturnsprell 2016
  « Svar #6 på: Onsdag, 20. Juli 2016, 06:28 »
  Jeg har da satt opp trening fredag 22. juli kl. 13-15 og 16-18.

  Om 3-4 personer melder seg på første økt (eller begge økter) vil den (de) bli gjennomført. Om kun andreøkten skal gjennomføres må minst 5-6 personer melde seg på til den. Dette fordi jeg uansett vil være i hallen til rundt 13.00 den dagen, hvilket også kom relativt plutselig, hvilket igjen er grunnen til at det (igjen) blir kort frist her. Jeg vil avvente helt ut dagen 21. juli før jeg eventuelt avlyser treninger, men vil forsøke å bekrefte så snart det er mange nok som er meldt på.
  MVH
  Børre

  Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille!

  Utlogget gymbo

  • Overall boss!
  • Administrator
  • Heltemedlem!
  • *****
  • Innlegg: 586
  • Karma: 0
   • GYMBO's forum for turn, cheer o.l.
  Sv: Sommerturnsprell 2016
  « Svar #7 på: Fredag, 22. Juli 2016, 00:32 »
  Har da bekreftet første økt og avlyst andre økt fredag 22. juli.
  MVH
  Børre

  Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille!

  Utlogget gymbo

  • Overall boss!
  • Administrator
  • Heltemedlem!
  • *****
  • Innlegg: 586
  • Karma: 0
   • GYMBO's forum for turn, cheer o.l.
  Sv: Sommerturnsprell 2016
  « Svar #8 på: Lørdag, 6. August 2016, 06:05 »
  Har da lagt til de resterende dagene med sommerturnsprell i 2016, og det blir da ikke noen turnsprellsamling i sommerferien iår.

  De første treningene er allerede mandag og tirsdag (8. og 9. august), og jeg vil vente ihvertfall til 21.00 søndag kveld (7. august) med å eventuelt avlyse den første av disse treningene, og vil som vanlig forsøke å bekrefte treninger så snart jeg har mange nok påmeldt. Det er noe lenger frist til de neste treningene, og jeg håper jeg kan bekrefte dem i relativt god tid. Jeg har forsøkt å sette opp ihvertfall noen av treninger litt senere (og på en lørdag) så folk som jobber (eller har startet på skolen igjen) skal kunne få med seg noe de også.

  Vil også her få minne om at OL nå har startet, og at en av de virkelig store OL-grenene starter allerede idag, med norsk utøver med for første gang på 16 år: Turn!

  Det ser ut til at det bare er TV2 som sender OL på norske kanaler, og noe av det ser ut til å være på TV2 og TV2 Sportskanalen, men det ser ut til at veldig mye er på TV2 Sumo. Heldigvis er ihvertfall den sekvensen hvor vi garantert VIL få se en norsk utøver, kvalifiseringen med den puljen Stian turner i (fra kl. 19.30 idag, lørdag 6. august) på TV2 Sportskanalen. Foreløpig er mangekampfinalen, som han også KAN kvalifisere seg til, bare satt opp på TV2 Sumo, men håper det vil endre seg om han skulle kvalifisere seg. (Den går eventuelt onsdag kveld, 10. august.)

  Kjapp oversikt over konkurransene i apparatturn: Starter som sagt idag (6. august) med kvalifisering turn menn, så følger kvalifisering kvinner, lagfinale menn, lagfinale kvinner, mangekampfinale menn, mangekampfinale kvinner, så to dager fri, så følger 3 dager med apparatfinaler (2/2/2 for menn og 2/1/1 for kvinner).

  I tillegg er det konkurranser i Rytmisk Gymnastikk og Trampoline, og man bør VIRKELIG få med seg oppvisningen (står som "Rytmisk Gymnastikk: Galla" på TV2 sine sider på Sumo, men er nok heller de øvrige grenene som er ferdige da som blir vist). På oppvisningene slipper gjerne utøverne seg mer løs og "leker" så det blir gjerne mer severdig (det er vel en grunn til at Cirque du Soleil er relativt populært...).

  Vil også oppfordre folk til gjerne å se mest mulig av kvalifiseringene hvis de kan; det er veldig mange gode turnere tilstede, og relativt få plasser i finalene, så en del av de beste og mest spektakulære utøverne kan fort vekk ende opp med å bare turne i kvalifiseringene fordi de er uheldige, kjører med veldig høy risiko, eller bare rett og slett ikke når frem likevel fordi marginene er små og det som sagt er MANGE gode der!

  Turnforbundet har en side med litt informasjon og noen linker som var ganske bra og informativt (skulle kunne finne det man ønsker å vite om turnkonkurransene i OL fra informasjoonen der):
  http://www.gymogturn.no/informasjon-turn-ol/
  MVH
  Børre

  Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille!

  Utlogget gymbo

  • Overall boss!
  • Administrator
  • Heltemedlem!
  • *****
  • Innlegg: 586
  • Karma: 0
   • GYMBO's forum for turn, cheer o.l.
  Sv: Sommerturnsprell 2016
  « Svar #9 på: Mandag, 8. August 2016, 05:24 »
  Har da bekreftet treningene mandag 8. august.

  Håper jeg kan bekrefte tirsdag 9. august også i løpet av dagen, men trenger en del påmeldinger til først.
  MVH
  Børre

  Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille!

  Utlogget gymbo

  • Overall boss!
  • Administrator
  • Heltemedlem!
  • *****
  • Innlegg: 586
  • Karma: 0
   • GYMBO's forum for turn, cheer o.l.
  Sv: Sommerturnsprell 2016
  « Svar #10 på: Tirsdag, 9. August 2016, 00:01 »
  Har da dessverre måttet avlyse treningen tirsdag 9. august p.g.a. for få påmeldte.

  Det ser ut til at det vil kunnebli trening torsdag 18. og lørdag 20. august, men helt avklart er det ikke ennå (så skulle gjerne hatt noe flere påmeldinger fortsatt...).
  MVH
  Børre

  Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille!

  Utlogget gymbo

  • Overall boss!
  • Administrator
  • Heltemedlem!
  • *****
  • Innlegg: 586
  • Karma: 0
   • GYMBO's forum for turn, cheer o.l.
  Sv: Sommerturnsprell 2016
  « Svar #11 på: Tirsdag, 16. August 2016, 00:26 »
  Har da bekreftet treningene torsdag 18. og lørdag 20. august også.

  Det er fortsatt godt med plass, så om det er flere som ønsker å være med er det bare å melde seg på!!
  MVH
  Børre

  Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille!