Skrevet av Emne: Juleturnsprell 2015 (og Romjulsfrokost)  (Lest 4415 ganger)

0 medlemmer og 1 gjest leser dette emnet.

Utlogget gymbo

 • Overall boss!
 • Administrator
 • Heltemedlem!
 • *****
 • Innlegg: 586
 • Karma: 0
  • GYMBO's forum for turn, cheer o.l.
Juleturnsprell 2015 (og Romjulsfrokost)
« på: Torsdag, 10. Desember 2015, 18:23 »
Jeg legger også denne julen opp til muligheter for å trent (hovedsaklig turn) i hallen Lahaugmoen.

Vil først få lov til å invitere til:

Romjulsfrokost mandag 28. desember kl. 09.30!
Invitasjonen gjelder de som har meldt/melder seg på juleturnsprell iår, m/famile, (eller ihvertfall har vært med på turnsprell eller andre treninger med meg tidligere). Jeg har sendt ut invitasjon til denne romjulsfrokosten til de utøverne jeg trener i GIF (m/familie) også, så forhåpentligvis kan det bli en del som kommer! Jeg vil personlig ta alle kostnader ved grunnleggende ting som mat og drikke (brød/loff e.l., smør, pålegg, te, kaffe, juice, melk etc.) og ting å spise og drikke på, med og av. Om folk ønsker å stille med noen "julespesialiteter" selv, er de hjertelig velkomne til det, men gi meg beskjed på forhånd. Og om folk har allergier e.l. som gjør at de har spesielle behov er det fint om man har med egen mat, eller ihvertfall passer på det selv, men gi meg gjerne beskjed om det også. Det vil også likevel være en "deltageravgift" på minimum 50,- kroner per hode (tas med kontant til frokosten), men det vil gå uavkortet til Frelsesarmeen (det er lov å betale mer...). For å sikre meg at jeg klarer å organisere dette må jeg ha påmeldinger innen utgangen av tirsdag 22. desember på mail:Påmelding Romjulsfrokost 2015. Om noen skulle ønske å bidra til gjennomføringen av frokosten også tas det imot med takk! (Fremmøte blir da en halvtime før...). De som melder seg på romjulsfrokosten får også trene den første økten den dagen gratis, men jeg kan da ikke garantere at jeg har trenere nok til å ha god dekning, så det kan bli litt "kø" om det er mange som er med... Regner med at de som er med på Romjulsfrokost også bidrar til å rydde opp etter maten, og gjøre klart for treningen etterpå!

Så over til selve Juleturnsprellet:

Det vil kunne bli begrenset plass på disse treningene, blant annet i forhold til hvor mange trenere jeg klarer å skaffe ved stor pågang (samt at det er juleferie...), men hallen skulle ha god plass til inntil 50 utøvere. Jeg vil være tilstede på alle treninger, og jeg regner med å skaffe flere trenere etter behov (vil forsøke å ikke ha mer enn ca. 10 utøvere per trener). Men det kan være det blir vanskelig, så det må kanskje beregnes en viss egeninnsats/egentrening. Enkelte apparater kan kun kjøres med kvalifisert instruktør!

Jeg regner med at alle oppsatte treninger vil bli gjennomført. Treninger kan bli avlyst om få/ingen skulle melde seg på. (Treninger med minst 4 påmeldte VIL bli gjennomført, og de kan bli gjennomført med færre også.) Avlysning vil eventuelt skje senest dagen før, med direkte beskjed til de(n) som eventuelt hadde meldt seg på.

Tidspunkter:

Foreslåtte datoer/tider
Bekreftede datoer/tider
Avlyste datoer/tider

 • Juleturnsprell 2015:


  • Førjulsturnsprell 2015:
   • Lørdag 19. desember 11.00-13.00 og 14.00-16.00
   • Søndag 20. desember 09.00-11.00 og 13.00-15.00
  • Romjulsturnsprell 2015:
   • Søndag 27. desember 10.00-12.00 og 13.00-15.00
   • Mandag 28. desember 12.00-14.00* og 15.00-17.00
   • Onsdag 30. desember 11.00-13.00 og 14.00-16.00

* :Den første økten mandag er kun for de som melder seg på Romjulsfrokost! Og den vil bli gjennomført!!

Det er ikke umulig at det vil bli servert gløgg/julebrus og peppekaker i pausene for de som trener to økter (men kun ETTER at man har fått i seg ordentlig mat!).


I forhold til priser og påmelding:
En økt er en to-timers trening, en dag er to treningsøkter samme dag.
"Førjulsturnsprell" er treningene 19. og 20. desember.
"Romjulsturnsprell" er treningene 27., 28. (andre økt) og 30. desember.
"Juleturnsprell" er "Førjulsturnsprell" og "Romjulsturnsprell" (m.a.o. alle treningene unntatt første økt 28., som kun er for de som er med på Romjulsfrokost)

Priser:
Per person:
 • Pris treningsopplegg en økt: 240,-
 • Pris treningsopplegg en dag: 420,-
 • Pris "Førjulsturnsprell": 760,- *
 • Pris "Romjulsturnsprell": 950,-
 • Pris "Juleturnsprell": 1550,- *
Det er også mulig å møte opp på bekreftede treninger uten å ha meldt på på forhånd, men da er prisen 300,- per økt og 500,- per dag, per person (fortsatt per faktura), uten mulighet for noen rabatt! Og det forutsetter selvsagt også at det er plass!!


*Det skal ikke lønne seg å melde på "pakker" om man ikke er med på samtlige treninger i "pakken", påmelding til en "pakke" vil derfor anses som påmelding til alle treningene i angjeldende "pakke"!


Rabatter:
 • Hvis dere melder på og betaler for 2 eller flere økter/dager/pakker får dere 5% rabatt
 • Hvis dere melder på og betaler for 2-4 personer sammen får dere 5% rabatt
 • Hvis dere melder på og betaler for 5-9 personer sammen får dere 10% rabatt
 • Hvis dere melder på og betaler for 10 eller flere personer sammen får dere 15% rabatt

Rabatten for antall økter/dager/pakker vil eventuelt legges til rabatten for antall personer (totalt da maks 20% rabatt).

Hvis det kommer inn fler påmeldinger enn enn det jeg er bekvem med i forhold til trenerdekning eller total plass, vil dere likevel bli registrert og stå på "venteliste" til jeg får bekreftet flere trenere (eller jeg eventuelt får av-meldinger igjen). Dette vil dere selvsagt få beskjed om på mail når dere melder dere på!

Faktura vil bli forsøkt sendt ut så snart de treningene man er meldt på er bekreftet, og man har plass. Plassen er likevel ikke endelig bekreftet før man har betalt (medmindre faktura ikke er sendt ut selvsagt). M.a.o. må fakturaen være betalt før første trening man er meldt på! (Unntaket er om man er meldt på flere treninger hvor alle ikke er bekreftet før første trening man er meldt på. Det vil det gis beskjed om per mail.) Ta eventuelt med nettbankutskrift på første trening om dere betaler kort tid før, og husk endrede frister i bankene nå rundt jul! Skal forsøke å gi tilbakemeldinger fortløpende etterhvert som jeg registrerer at folk har betalt også. Og påmelding til alle deler, også romjulsturnsprell, BØR være gjort senest 22. desember! (Selv da kan jeg ha problemer med å skaffe ekstratrenere ved stor pågang, og senere enn det vil jeg nok ihvertfall slite med å kunne skaffe noen...) Hvis det er plass vil jeg stort sett ta imot påmeldinger nesten frem til treningsstart, men siden jeg eventuelt vil avlyse treninger med for få påmeldte dagen før, blir i praksis påmeldingsfrist innen utgangen av dagen to dager før (trening lørdag må man ha meldt seg på innen utgangen av dagen torsdag etc.).

Påmelding gjøres på mail til: turntimer@gymbo.no
Påmeldingen må inneholde antall personer (med navn og kontaktinfo, gjerne mobilnummer, e-post og alder, gren og lag, på alle utøverne), hvilke økter/dager den enkelte skal være med på, samt fakturaadresse til en person som er myndig*. (Vil bli sendt på mail, men trenger likevel postadresse. Mailadressen må da også være på den personen som er myndig.)

*Jeg vil helst ikke sende faktura til umyndige personer. Det naturlige vil da normalt være at det er en forelder/foresatt, eller trener/leder (som er myndig), som vil foreta påmelding, og også stå som fakturamottaker.

Det ligger fra 2 år tilbake et enkelt påmeldingsskjema (link) som dere kan bruke. Det er ikke nødvendig å bruke dette, og prisene som ligger på det er feil, men det kan kanskje gjøre det lettere, ihvertfall om det er flere som skal meldes på ;) Skal se om jeg får lagt ut et oppdatert skjema etterhvert, men vil ikke love noe...

Trenger uansett den informasjonen som er indikert over her, enten dere bruker skjemaet eller ikke. Gi gjerne tilbakemelding om hva de forskjellige kan og/eller ønsker å trene på i påmeldingen også. Vil også for ordens skyld legge til at påmeldingene i utgangspunktet er bindende (unntak vil være f.eks. være legeerklæring e.l.).

Dere skal rimelig umiddelbart få bekreftelse når dere melder dere på, også om dere havner på "venteliste"; se over. Om dere ikke skulle få det "raskt nok", kan dere sende meg en melding på 90951633. Får dere ikke en bekreftelse er dere heller ikke meldt på!

De som allerede ER medlemmer av forumet kan enkelt stille eventuelle spørsmålene her. De som ikke er medlemmer ennå kan gjerne melde seg inn så de kan poste her. Dere kan også sende spørsmål rundt treningen til den samme mailadressen som brukes til påmelding.

Sted:
Gymsalen GIF-turn holder til i på Lahaugmoen (med kartlink!) Vær oppmerksom på at navigasjonssystemer har en tendens til å lede folk på rare veier den siste biten (gamle grusveier fra militærleiren som lå her???). Man må stort sett komme riksvei 4 eller E6 og så kjøre riksvei 22 til man får et skilt merket Lahaugmoen til høyre/venstre (avhengig av om man kom fra riksvei 4 eller E6)

Litt om antatt treningsopplegg:
Det vil bli felles oppvarming, som vil være litt etter interessen/ønsker fra deltagerne, men vil gjerne inneholde litt grunnleggende styrke/koordinasjon. Og den vil avsluttes med litt uttøyning (de som har spesielle problemer/skader som gjør at de trenger ekstra/annen oppvarming må si ifra, og må også regne med å styre dette selv). Oppvarmingen skulle ikke ta mer enn en halvtime, og de dagene med kort pause kan det bli kortere/raskere oppvarming i annen økt (antar da de fleste vil være med på begge økter ;) ). Vær forøvrig oppmerksom på at det til tider (=når det er kaldt ute...) er til dels svært kaldt i hallen, og spesielt på gulvet! Til oppvarmingen er det derfor en fordel med varmt tøy også på bena. Størstedelen av treningen vil være rettet mot forskjellige deler matteturn, hvor man selvsagt vil benytte det utstyret som er i hallen for å hjelpe inntreningen av ting (frittståendegulv, tumbling Team-Track, trampetter etc.). Vil forsøke å dele inn i grupper etter ferdighet, deretter alder, ved behov, og ikke nødvendigvis etter gren/idrett... Et mål for disse treningene fra min side vil være at man har tatt en ny utfordring (eller 3? 5? 9?) og gjerne har lært noe nytt også. Om man bare ønsker å holde seg "i gang" i løpet av julen, er jo det vel og bra, men jeg kommer nok til å forsøke å utfordre deg underveis likevel!!!

Selv om hver trening er bare 2 timer har det vel hendt at jeg har gått noe over tiden før, og det er vel fare for at det vil gjøre det her også (om ikke noen er etter oss)... Og jeg kaster sjelden ut folk når de nesten får noe til "å løsne", og vet det er mange som trener best mot slutten av treninger ;D . Så vil tro de fleste vil få godt utbytte av disse treningene hvis de melder seg på.

Kort om hallen og utstyr:
Hallen har fullt sett med apparater for apparatturn kvinner og menn (nå også med et "nesten" fullt frittståendefelt!), stor trampoline (den står for tiden normalt ikke oppe, og vet ikke om den vil bli satt opp heller, det vil bl.a. komme an på hvor mange, og hvem, som melder seg på...), trampett(er), en Team-track (en lavere, noe flatere airtrack som kan stilles hardere enn "vanlige" airtracker, men ikke like flat som de nyeste, og den ligger heller ikke ute fast for tiden) og en powertumbling (kommet i hallen i løpet av året!) med stålramme fra LEG. Det er også forholdsvis godt med matter, landingsmatter, tjukkaser og annet hjelpeutstyr. Nå er det også en "belterigg" som fungerer som beltet i turnsalen på NIH (eller Nes Turns belte i Neshallen, for de som har vært der). Denne gjør det mulig for cheerleadere å f.eks. trene saltokast med skru (har flere skrubelter tilgjengelig!), eller doble, med stor grad av sikkerhet (mottak i cradle blir "litt" vanskelig, spesielt med skrubeltet). Og andre som ønsker å lære å skru, eller andre større volter, kan selvsagt gjøre dette fra nær sagt et hvilket som helst underlag man ønsker... Og det er rimelig raskt å lære å ta imot med belte, så her kan man muligens stille med egne trenere og få trent en del. Det er en fordel om personen som tar imot er større enn personen som skal tas imot, og det er også en fordel å være sterk. Og det krever noe teknikk å "dempe" riktig, så det krever nok litt tid å få full kontroll på mottaket.

Hallen er ikke veldig lett tilgjengelig med offentlig transport, men ligger greit til med bil (5 minutter fra E6, avkjøringen ved Hvam/Olvasgård). Det går likevel minst en buss langs hovedveien, som er i gangavstand til hallen, også direkte fra Oslo.

Det vil være tilgjengelig vanlig videokamera og et highspeedkamera, med diverse muligheter for å vise på "skjerm" under treningene! (Som jeg egentlig alltid har med utstyr til for de som er borti meg på vanlige treninger... Så det er stort sett alltid mulighet til å få filmet og sett litt på ting under trening hvis ønskelig!)

Ting å huske på:
Det er til tider kaldt i hallen som sagt, så ha med godt og varmt treningstøy. Husk likevel at det må være tøy som sitter godt; varme turndrakter og tights kan være et godt alternativ. Til tross for at det er kaldt er sko likevel ikke lov under mesteparten av treningen (unntaket er trening på matter på gulvet, og til dels under oppvarmingen). Gymsokker kan da være et godt alternativ, da det egentlig er eneste "lovlige" fottøy (sokker blir for glatt) under treningen (for utøvere). Smykker er i utgangspunktet forbudt, pleier dog å godta små øredobber (uten skarpe deler eller som kan henge lett fast). Piercinger må også vekk p.g.a. sikkerheten (ved sikring risikerer man at det er hva mottageren får "best" tak i hvis de må gå inn... AUUU!). Langt løst hår er heller ikke lov, og hettegensere likeså. Ha med vannflaske e.l. og gjerne frukt/nøtter eller lignende for litt ekstra energi ved behov. Og husk på masse innsatsvilje og godt humør!

Håper folk synes dette er interessant og melder seg på!

Uansett vil jeg benytte anledningen til å ønske

GOD JUL!

For ytterligere informasjon om beliggenhet og lignende kan dere se den tilsvarende posten for "Juleturnsprell" i 2009. En del spesifikk informasjon der stemmer selvsagt ikke nå!
« Siste redigering: Mandag, 28. Desember 2015, 20:11 av gymbo »
MVH
Børre

Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille!

Utlogget gymbo

 • Overall boss!
 • Administrator
 • Heltemedlem!
 • *****
 • Innlegg: 586
 • Karma: 0
  • GYMBO's forum for turn, cheer o.l.
Sv: Juleturnsprell 2015 (og Romjulsfrokost)
« Svar #1 på: Tirsdag, 15. Desember 2015, 23:51 »
Noen presiseringer, og ting som jeg glemte opprinnelig i posten over (det er lagt inn nå):

Påmeldingsfrist:
 • Hvis det er plass vil jeg stort sett ta imot påmeldinger nesten frem til treningsstart, men siden jeg eventuelt vil avlyse treninger med for få påmeldte dagen før, blir i praksis påmeldingsfrist innen utgangen av dagen to dager før (trening lørdag må man ha meldt seg på innen utgangen av dagen torsdag etc.).

Utstyr i hallen:
 • Team-tracken (en lavere, noe flatere airtrack som kan stilles hardere enn "vanlige" airtracker, men ikke like flat og tynn som de nyeste, og den ligger heller ikke ute fast for tiden)
 • Powertumbling (kommet i hallen i løpet av året!) med stålramme fra LEG.
MVH
Børre

Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille!

Utlogget gymbo

 • Overall boss!
 • Administrator
 • Heltemedlem!
 • *****
 • Innlegg: 586
 • Karma: 0
  • GYMBO's forum for turn, cheer o.l.
Sv: Juleturnsprell 2015 (og Romjulsfrokost)
« Svar #2 på: Fredag, 18. Desember 2015, 18:51 »
Har da avlyst treningen lørdag 19. desember, men BEKREFTET siste økt søndag 20. desember. Jeg tror dessverre den første økten 20. desember vil bli avlyst også, men det vil jeg gi endelig beskjed om imorgen (lørdag 19. desember).
MVH
Børre

Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille!

Utlogget gymbo

 • Overall boss!
 • Administrator
 • Heltemedlem!
 • *****
 • Innlegg: 586
 • Karma: 0
  • GYMBO's forum for turn, cheer o.l.
Sv: Juleturnsprell 2015 (og Romjulsfrokost)
« Svar #3 på: Lørdag, 19. Desember 2015, 16:43 »
Har da også avlyst første økt søndag 20. desember. Andre økt VIL bli gjennomført.
MVH
Børre

Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille!

Utlogget gymbo

 • Overall boss!
 • Administrator
 • Heltemedlem!
 • *****
 • Innlegg: 586
 • Karma: 0
  • GYMBO's forum for turn, cheer o.l.
Sv: Juleturnsprell 2015 (og Romjulsfrokost)
« Svar #4 på: Lørdag, 26. Desember 2015, 19:29 »
Har da avlyst treningen søndag 27. desember.

Håper fortsatt jeg kan gjennomføre treningene mandag 28. og onsdag 30. desember.
MVH
Børre

Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille!

Utlogget gymbo

 • Overall boss!
 • Administrator
 • Heltemedlem!
 • *****
 • Innlegg: 586
 • Karma: 0
  • GYMBO's forum for turn, cheer o.l.
Sv: Juleturnsprell 2015 (og Romjulsfrokost)
« Svar #5 på: Søndag, 27. Desember 2015, 18:37 »
Har da bekreftet økten 15.00-17.00 mandag 28. desember. Og om noen skulle være i tvil: Romjulsfrokosten, og økten for de som er med på den, vil også bli gjennomført!!

Det kan også se ut til at det blir ihvertfall noe trening onsdag 30. desember, men vil ikke 100% bekrefte det ennå, og vet heller ikke om det da blir begge økter.
MVH
Børre

Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille!

Utlogget gymbo

 • Overall boss!
 • Administrator
 • Heltemedlem!
 • *****
 • Innlegg: 586
 • Karma: 0
  • GYMBO's forum for turn, cheer o.l.
Sv: Juleturnsprell 2015 (og Romjulsfrokost)
« Svar #6 på: Mandag, 28. Desember 2015, 20:14 »
Har da bekreftet begge øktene onsdag 30. desember også!

Om det skulle være stor interesse for det kan det være jeg setter opp noe "Nyttårsturnsprell" lørdag 2. og/eller søndag 3. januar 2016 også. De som eventuelt er interesserte bør isåfall gi meg beskjed så snart som mulig...
MVH
Børre

Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille!