Skrevet av Emne: Høstferieturnsprell 2021!!  (Lest 101 ganger)

0 medlemmer og 1 gjest leser dette emnet.

Utlogget gymbo

 • Overall boss!
 • Administrator
 • Heltemedlem!
 • *****
 • Innlegg: 559
 • Karma: 0
  • GYMBO's forum for turn, cheer o.l.
Høstferieturnsprell 2021!!
« på: Fredag, 1. Oktober 2021, 17:49 »
Jeg vil med dette få lov til å invitere interesserte til HØSTFERIETURNSPRELL i 2021.

Gitt at det meste av restriksjoner nå er opphevet, kan jeg nå invitere både de over 20 år, og utøvere fra andre klubber. Turnsprellet nå (og sannsynligvis fremtidige i overskuelig fremtid) vil bli holdt i turnsalen i 2Dance sine lokaler på Skedsmokorset, (kartlenke her).

Det at turnsprellet nå avholdes i 2Dance sin turnsal, og ikke på Lahaugmoen, gjør at det er en del mindre utstyr for direkte apparatturn. Men salen er relativt velutstyrt til å hovedsaklig være turnsal for dansere, og er på ca. 16mx10m, med 3 frittståendefelt (kun tepperull), en bane med en "frittståendetumbling" og en bane med powertumbling. Det er også godt med tjukkaser (med supersoft-topp) og madrasser, og en del luft- og skum-hjelperedskaper, samt en trampett. Så det meste av "matteturn/frittståendeturn skulle være mulig å gjennomføre/trene på, og ihvertfall enkle rotasjoner på trampett er også mulig å få til.

Det vil bli begrenset plass på disse treningene, blant annet i forhold til om jeg klarer å skaffe ekstra trener ved stor pågang (mentror jeg har det dekket allerede...), og gitt størrelsen på turnsalen til 2Dance vil nok 20 utøvere være maks jeg kan ha med på hver enkelt trening.

Jeg håper de oppsatte treningene vil bli gjennomført. Treninger (økter) kan bli avlyst om få/ingen skulle melde seg på. (Treningsdager med minst 4 påmeldte til DAG den dagen (2 økter vil da regnes som en dag) VIL bli gjennomført. Avlysning vil eventuelt skje tirsdag 5. oktober kl. 20.00, med direkte beskjed til de(n) som eventuelt hadde meldt seg på. Vil BEKREFTE treninger så snart mange nok har meldt seg på. (Om det blir bare 1 eller 2 til en av øktene vil jeg høre med de(n) aktuelle om de ØNSKER å trene med så få den økten eller ikke.)

Tidspunkter:

Foreslåtte datoer/tider
Bekreftede datoer/tider
Avlyste datoer/tider

 • Høstferieturnsprell 2021!:
  • Onsdag 6. oktober kl. 11-13 og 14-16
  • Torsdag 7. oktober kl. 11-13 og 14-16


Det er ikke umulig at det vil bli servert noe "godt" i pausene for de som trener to økter (men kun ETTER at man har fått i seg ordentlig mat!), men vet ikke helt hva/hvordan ennå eventuelt...

I forhold til priser og påmelding:
En økt er en totimers trening, en dag er to treningsøkter samme dag.

Priser:
Per person:
 • Pris treningsopplegg en totimers økt: 260,-
 • Pris treningsopplegg en dag: 450,-

Rabatter:
 • Hvis dere melder på og betaler for 2-4 personer sammen får dere 5% rabatt
 • Hvis dere melder på og betaler for 5-9 personer sammen får dere 10% rabatt
 • Hvis dere melder på og betaler for 10 eller flere personer sammen får dere 15% rabatt
 • Hvis dere melder på og betaler for 2 økter/dager (på samme person) får dere 5% rabatt i tillegg
 • Rabatten for flere dager/økter kan legges til rabatten for flere påmeldte samlet, så maks rabatt blir da 20%

Hvis det kommer inn flere påmeldinger enn enn det jeg er bekvem med i forhold til trenerdekning eller total plass, vil dere likevel bli registrert og stå på "venteliste" til jeg får bekreftet flere trenere (eller jeg eventuelt får andre av-meldinger igjen). Dette vil dere selvsagt få beskjed om på mail når dere melder dere på! Og husk det uansett er plass til maks 20 deltagere per trening nå! (Har egentlig sikret meg mulighet for ekstratrener ved behov, så salens størrelse vil nok være største hinderet for hvor mange som kan være med på hver trening.)

Faktura vil nå ikke bli sendt ut før treningene eventuelt er gjennomført. Hvis det er plass vil jeg stort sett ta imot påmeldinger nesten frem til treningsstart, men siden jeg eventuelt vil avlyse treninger med for få påmeldte tirsdag 5. oktober rundt kl. 20.00, blir i praksis påmeldingsfrist også da.

Påmelding gjøres på mail til: turntimer@gymbo.no
Påmeldingen må inneholde antall personer (med navn og kontaktinfo (foreldre/foresatte, gjerne mobilnummer), e-post og alder, gren og lag, på alle utøverne), hvilke økter den enkelte skal være med på, samt fakturaadresse til en person som er myndig*. (Vil bli sendt på mail, men trenger likevel postadresse. Mailadressen må da også være på den personen som er myndig.)

*Jeg vil helst ikke sende faktura til umyndige personer. Det naturlige vil da normalt være at det er en forelder/foresatt, eller trener/leder (som er myndig), som vil foreta påmelding, og også stå som fakturamottaker.

Gi gjerne tilbakemelding om hva de forskjellige kan og/eller ønsker å trene på i påmeldingen også. Vil også for ordens skyld legge til at påmeldingene i utgangspunktet er bindende (unntak vil være f.eks. være legeerklæring, mistanke om eller bekreftet corona-smitte e.l.).

Dere skal rimelig umiddelbart få bekreftelse når dere melder dere på, også om dere havner på "venteliste"; se over. Om dere ikke skulle få det "raskt nok", kan dere sende meg en melding på 90951633. Får dere ikke en bekreftelse er dere heller ikke meldt på!

De som allerede ER medlemmer av forumet kan enkelt stille eventuelle spørsmålene her. De som ikke er medlemmer ennå får for tiden heller ikke registrert seg i forumet, så dere må eventuelt sende spørsmål rundt treningen til den samme mailadressen som brukes til påmelding.

Litt om antatt treningsopplegg:
Det vil bli felles oppvarming, som vil være litt etter interessen/ønsker fra deltagerne, men vil gjerne inneholde noe øvelser som gir litt grunnleggende styrke/koordinasjon spesifikt for turn. Og den vil avsluttes med litt uttøyning (de som har spesielle problemer/skader som gjør at de trenger ekstra/annen oppvarming må si ifra, og må også regne med å styre dette selv). Oppvarmingen skulle ikke ta mer enn en halvtime, og de dagene med pause kan det bli kortere/raskere oppvarming i annen økt (antar da de fleste vil være med på begge økter ;) ). Størstedelen av treningen vil være rettet mot forskjellige deler matteturn, hvor man selvsagt vil benytte det utstyret som er i hallen for å hjelpe inntreningen av ting ("frittstående-tumbling", powertumbling, trampett etc.). Vil forsøke å dele inn i grupper etter ferdighet, deretter alder, ved behov, og ikke nødvendigvis etter gren/idrett... Et mål for disse treningene fra min side har alltid vært at man får tatt en ny utfordring (eller 3? 5? 9?) og gjerne har lært noe nytt også. Om man bare ønsker å holde seg "i gang" i løpet av ferien, er jo det vel og bra, men jeg kommer nok til å forsøke å utfordre deg underveis likevel!!!

Selv om hver trening er bare 2 timer har det vel hendt at jeg har gått noe over tiden før, og det er vel fare for at det vil gjøre det her også (om ikke noen er etter oss)... Og jeg kaster sjelden ut folk når de nesten får noe til "å løsne", og vet det er mange som trener best mot slutten av treninger ;D . Så vil tro de fleste vil få godt utbytte av disse treningene hvis de melder seg på.

Ting å huske på:
Til oppvarmingen (og for pausene) så forventer jeg at utøverne har med godt og varmt treningstøy. Husk likevel at det må være tøy som sitter godt; varme turndrakter og tights kan være et godt alternativ. Sko er ikke lov under mesteparten av treningen (unntaket er trening på tepperullene på gulvet, og til dels under oppvarmingen). Gymsokker kan da være et godt alternativ, da det egentlig er eneste "lovlige" fottøy (sokker blir for glatt) under treningen (for utøvere). Smykker er i utgangspunktet forbudt, pleier dog å godta små øredobber (uten skarpe deler eller som kan henge lett fast). Piercinger må også vekk p.g.a. sikkerheten (ved sikring risikerer man at det er hva mottageren får "best" tak i hvis de må gå inn... AUUU!). Langt løst hår er heller ikke lov, og hettegensere likeså (etter oppvarming). Ha med vannflaske e.l. og gjerne frukt/nøtter eller lignende for litt ekstra energi ved behov. Og husk på masse innsatsvilje og godt humør!

Håper folk synes dette er interessant og melder seg på!

Og med forbehold om trykkleif, det er klippet og limt fra tidligere poster.
« Siste redigering: Tirsdag, 5. Oktober 2021, 20:54 av gymbo »
MVH
Børre

Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille!

Utlogget gymbo

 • Overall boss!
 • Administrator
 • Heltemedlem!
 • *****
 • Innlegg: 559
 • Karma: 0
  • GYMBO's forum for turn, cheer o.l.
Sv: Høstferieturnsprell 2021!!
« Svar #1 på: Tirsdag, 5. Oktober 2021, 20:55 »
Da har jeg dessverre måttet avlyse treningene i høstferieturnsprellet p.g.a. for få påmeldte.
MVH
Børre

Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille!