Skrevet av Emne: Juleturnsprell 2010  (Lest 4074 ganger)

0 medlemmer og 1 gjest leser dette emnet.

Utlogget gymbo

 • Overall boss!
 • Administrator
 • Heltemedlem!
 • *****
 • Innlegg: 586
 • Karma: 0
  • GYMBO's forum for turn, cheer o.l.
Juleturnsprell 2010
« på: Lørdag, 4. Desember 2010, 07:05 »
Jeg legger også denne julen opp til muligheter for å trent (hovedsaklig turn) i hallen Lahaugmoen.

Det vil kunne bli begrenset plass på disse treningene, blant annet i forhold til hvor mange trenere jeg klarer å skaffe ved stor pågang, men hallen skulle ha plass til inntil 50 utøvere. Jeg vil være tilstede på alle treninger, og jeg regner med å skaffe flere trenere etter behov (vil forsøke å ikke ha mer enn ca. 10 utøvere per trener). Men det kan være det blir vanskelig, så det må kanskje beregnes en viss egeninnsats/egentrening. Trampett og trampoline kan kun kjøres med kvalifisert instruktør!

Treninger kan bli avlyst  bl.a. ved mindre enn 5 utøvere påmeldt til hver økt (de kan også bli gjennomført med kun en utøver = veldig billige privattimer!). Avlysning vil normalt skje senest dagen før, med direkte beskjed til de(n) som eventuelt hadde meldt seg på. De som har meldt seg på avlyste treninger vil få prisreduksjon som om de hadde betalt full pris for den delen som blir avlyst (som de var meldt på). M.a.o vil man få reduksjon for en økt hvis en økt avlyses, som en dag om en dag avlyses o.s.v..

Tidspunkter:

Foreslåtte datoer/tider
Bekreftede datoer/tider
Avlyste datoer/tider

 • Lørdag 18. desember 12-14 og 15-17
 • Søndag 19. desember 10-12 og 13-15
 • Mandag 27. desember 11-13 og 18-20 *
 • Onsdag 29. desember 11-13 og 18-20 *
(P.g.a. sykdom o.l. kom det ingen på sisteøkten på førjulsturnsprellet 18. eller 19. desember likevel, men da bekrefter jeg ihvertfall treningene begge øktene i romjulsturnsprellet 27. og 29. desember nå)

*Legger opp til en "tidlig" og en sen økt slik at de som skal/må jobbe i romjulen også skal ha mulighet til å trene (men samtidig med "forholdsvis" kort pause fra første økt)

I forhold til priser og påmelding:
En økt er en to-timers trening, en dag er to treningsøkter samme dag.
"Førjulsturnsprell" er treningene 18. og 19. desember.
"Romjulsturnsprell" er treningene 27. og 29. desember.
"Juleturnsprell" er "Førjulsturnsprell" og "Romjulsturnsprell" (m.a.o. alle treningene!)

I pausen mandag og onsdag (i romjulen) vil sannsynligvis noen av konkurranseutøverne i GIF trene (gutter og tropp), og man kan da også se på disse i pausen om man ikke forstyrrer og ikke har annet å foreta seg. Det er mulig å lage varm drikke i tilknytning til hallen, og det er mulig å sitte og spise, men det er egentlig ingen mat-tilberedingsmuligheter ut over det.

Priser:
Per person:
 • Pris treningsopplegg en økt: 200,-
 • Pris treningsopplegg en dag: 350,-
 • Pris "Førjulsturnsprell" eller "Romjulsturnsprell": 650,- (per del!) * og **
 • Pris "Juleturnsprell": 1200,- **
Det er også mulig å møte opp på bekreftede treninger uten å ha meldt på på forhånd, men da er prisen 300,- per økt og 500,- per dag, per person (kontant betaling), uten mulighet for noen rabatt! Og det forutsetter selvsagt også at det er plass!!

*Vil bli fakturert som "Treningsopplegg, en helg"
**Det vil ikke lønne seg å melde på "pakker" om man ikke er med på samtlige treninger i "pakken", påmelding til en "pakke" vil derfor anses som påmelding til alle treningene i angjeldende "pakke"!


Rabatter:
 • Hvis dere melder på og betaler for 2 eller flere økter/dager/pakker får dere 5% rabatt
 • Hvis dere melder på og betaler for 2-4 personer sammen får dere 5% rabatt
 • Hvis dere melder på og betaler for 5-9 personer sammen får dere 10% rabatt
 • Hvis dere melder på og betaler for 10 eller flere personer sammen får dere 15% rabatt

Rabatten for antall økter/dager/pakker vil eventuelt legges til rabatten for antall personer (totalt da maks 20% rabatt!).

Hvis det kommer inn fler påmeldinger enn enn det jeg er bekvem med i forhold til trenerdekning eller total plass, vil dere likevel bli registrert og stå på "venteliste" til jeg får bekreftet flere trenere (eller jeg eventuelt får av-meldinger igjen). Dette vil dere selvsagt få beskjed om på mail når dere melder dere på!

Faktura vil bli sendt ut så snart de treningene man er meldt på er bekreftet, og man har plass. Plassen er likevel ikke endelig bekreftet før man har betalt. M.a.o. må fakturaen være betalt før første trening man er meldt på! (Unntaket er om man er meldt på flere treninger hvor alle ikke er bekreftet før første trening man er meldt på. Det vil det gis beskjed om per mail.) Ta eventuelt med nettbankutskrift på første trening om dere betaler kort tid før, og husk endrede frister i bankene nå rundt jul! Skal forsøke å gi tilbakemeldinger fortløpende etterhvert som jeg registrerer at folk har betalt også.

Påmelding gjøres på mail til: turntimer@gymbo.no
Påmeldingen må inneholde antall personer (med navn og kontaktinfo, gjerne mobilnummer, e-post og alder, gren og lag, på alle utøverne), hvilke økter/dager den enkelte skal være med på, samt fakturaadresse til en person som er myndig*. (Vil bli sendt på mail, men trenger likevel postadresse. Mailadressen må da også være på den personen som er myndig.)

*Jeg vil helst ikke sende faktura til umyndige personer. Det naturlige vil da normalt være at det er en forelder/foresatt, eller trener/leder (som er myndig), som vil foreta påmelding, og også stå som fakturamottaker.

For enkelthetsskyld har jeg nå lastet opp et enkelt påmeldingsskjema (link) som dere kan bruke. (Dette skjemaet er nå korrigert, slik at det faktisk er mulig å fylle det ut skikkelig...) Det er ikke nødvendig å bruke dette, men det kan kanskje gjøre det lettere, ihvertfall om det er flere som skal meldes på ;)

Trenger uansett den informasjonen som er indikert over her, enten dere bruker skjemaet eller ikke. Gi gjerne tilbakemelding om hva de forskjellige kan og/eller ønsker å trene på i påmeldingen også. Vil også for ordens skyld legge til at påmeldingene i utgangspunktet er bindende (unntak vil være f.eks. være legeerklæring e.l.). Denne informasjonen er lagt til  kl. 23.10 fredag 17. desember 2010.

Dere skal rimelig umiddelbart få bekreftelse når dere melder dere på, også om dere havner på "venteliste"; se over. Om dere ikke skulle få det "raskt nok", kan dere sende meg en melding på 90951633. Får dere ikke en bekreftelse er dere heller ikke meldt på!

De som allerede ER medlemmer av forumet kan enkelt stille eventuelle spørsmålene her. De som ikke er medlemmer ennå kan gjerne melde seg inn så de kan poste her. Dere kan også sende spørsmål rundt treningen til den samme mailadressen som brukes til påmelding.

Sted:
Gymsalen GIF-turn holder til i på Lahaugmoen (med kartlink!) Vær oppmerksom på at navigasjonssystemer har en tendens til å lede folk på rare veier den siste biten (gamle grusveier fra militærleiren som lå her???). Man må stort sett komme riksvei 4 eller E6 og så kjøre riksvei 22 til man får et skilt merket Lahaugmoen til høyre/venstre (avhengig av om man kom fra riksvei 4 eller E6)

Litt om antatt treningsopplegg:
Det vil bli felles oppvarming, som vil være litt etter interessen/ønsker fra deltagerne, men vil gjerne inneholde litt grunnleggende styrke/koordinasjon. Og den vil avsluttes med litt uttøyning (de som har spesielle problemer/skader som gjør at de trenger ekstra/annen oppvarming må si ifra, og må også regne med å styre dette selv). Oppvarmingen skulle ikke ta mer enn en halvtime, og de dagene med kort pause kan det bli kortere/raskere oppvarming i annen økt (antar da de fleste vil være med på begge økter ;) ). Vær forøvrig oppmerksom på at det til tider (=når det er kaldt ute...) er  til dels svært kaldt i hallen, og spesielt på gulvet! Til oppvarmingen er det derfor en fordel med varmt tøy også på bena. (Det har nå i det siste blitt bedre med temperaturen i hallen, så jeg håper det vil holde seg, også gjennom julen...) Størstedelen av treningen vil være rettet mot forskjellige deler matteturn, hvor man selvsagt vil benytte det utstyret som er i hallen for å hjelpe inntreningen av ting (trampoline, trampetter etc.). Vil forsøke å dele inn i grupper etter ferdighet, deretter alder, ved behov, og ikke nødvendigvis etter gren/idrett... Et mål for disse treningene fra min side vil være at man har tatt en ny utfordring (eller 3? 5? 9?) og gjerne har lært noe nytt også. Om man bare ønsker å holde seg "i gang" i løpet av julen, er jo det vel og bra, men jeg kommer nok til å forsøke å utfordre deg underveis likevel!!!

Selv om hver trening er bare 2 timer har det vel hendt at jeg har gått noe over tiden før, og det er vel fare for at det vil gjøre det her også (om ikke noen er etter oss)... Og jeg kaster sjelden ut folk når de nesten får noe til "å løsne", og vet det er mange som trener best mot slutten av treninger ;D . Så vil tro de fleste vil få godt utbytte av disse treningene hvis de melder seg på.

Kort om hallen og utstyr:
Hallen har fullt sett med apparater for apparatturn kvinner og menn (unntatt frittståendefelt), stor trampoline, trampett(er) og en Team-track (en lavere, noe flatere airtrack som kan stilles hardere enn "vanlige" airtracker). Det er også forholdsvis godt med matter, landingsmatter og tjukkaser. Nå vil det også være en "belterigg" som fungerer som beltet i turnsalen på NIH (eller Nes Turns belte i Neshallen, for de som har vært der). Denne gjør det mulig for cheerleadere å f.eks. trene saltokast med skru (har flere skrubelter tilgjengelig!), eller doble, med stor grad av sikkerhet (mottak i cradle blir "litt" vanskelig, spesielt med skrubeltet). Og andre som ønsker å lære å skru, eller andre større volter, kan selvsagt gjøre dette fra nær sagt et hvilket som helst underlag man ønsker... Og det er rimelig raskt å lære å ta imot med belte, så her kan man muligens stille med egne trenere og få trent en del. Det er en fordel om personen som tar imot er større enn personen som skal tas imot, og det er også en fordel å være sterk. Og det krever noe teknikk å "dempe" riktig, så det krever nok litt tid å få full kontroll på mottaket.

Hallen er ikke veldig lett tilgjengelig med offentlig transport, men ligger greit til med bil (5 minutter fra E6, avkjøringen ved Hvam). Det går likevel minst en buss langs hovedveien, som er i gangavstand til hallen, også direkte fra Oslo.

Det vil være tilgjengelig vanlig videokamera og et highspeedkamera, med diverse muligheter for å vise på "skjerm" under treningene! (Som jeg egentlig alltid har med utstyr til for de som er borti meg på vanlige treninger... Så det er stort sett alltid mulighet til å få filmet og sett litt på ting under trening hvis ønskelig!)

Ting å huske på:
Det er til tider kaldt i hallen som sagt, så ha med godt og varmt treningstøy. Husk likevel at det må være tøy som sitter godt; varme turndrakter og tights kan være et godt alternativ. Til tross for at det er kaldt er sko likevel ikke lov under mesteparten av treningen (unntaket er trening på matter på gulvet, og til dels under oppvarmingen). Gymsokker kan da være et godt alternativ, da det egentlig er eneste "lovlige" fottøy (sokker blir for glatt) under treningen (for utøvere). Smykker er i utgangspunktet forbudt, pleier dog å godta små øredobber (uten skarpe deler eller som kan henge lett fast). Piercinger må også vekk p.g.a. sikkerheten (ved sikring risikerer man at det er hva mottageren får "best" tak i hvis de må gå inn... AUUU!). Langt løst hår er heller ikke lov, og hettegensere likeså. Ha med vannflaske e.l. og gjerne frukt/nøtter eller lignende for litt ekstra energi ved behov. Og husk på masse innsatsvilje og godt humør!

Håper folk synes dette er interessant og melder seg på!

Uansett vil jeg benytte anledningen til å ønske

GOD JUL!

For ytterligere informasjon om beliggenhet og lignende kan dere se den tilsvarende posten for "Juleturnsprell" i 2009. En del spesifikk informasjon der stemmer selvsagt ikke nå!
« Siste redigering: Mandag, 20. Desember 2010, 18:11 av gymbo »
MVH
Børre

Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille!

Utlogget gymbo

 • Overall boss!
 • Administrator
 • Heltemedlem!
 • *****
 • Innlegg: 586
 • Karma: 0
  • GYMBO's forum for turn, cheer o.l.
Sv: Juleturnsprell 2010
« Svar #1 på: Lørdag, 11. Desember 2010, 21:52 »
Har nå bekreftet første økt 3 av dagene:

 • Lørdag 18. desember 12-14
 • Mandag 27. desember 11-13
 • Onsdag 29. desember 11-13MVH
Børre

Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille!

Utlogget gymbo

 • Overall boss!
 • Administrator
 • Heltemedlem!
 • *****
 • Innlegg: 586
 • Karma: 0
  • GYMBO's forum for turn, cheer o.l.
Sv: Juleturnsprell 2010
« Svar #2 på: Søndag, 12. Desember 2010, 21:02 »
Jeg har nå bekreftet den første økten også den siste dagen (søndag 19. desember), samt også den andre økten på lørdag 18. desember. Så nå er da følgende økter bekreftet:

 • Lørdag 18. desember 12-14 og 15-17
 • Søndag 19. desember 10-12
 • Mandag 27. desember 11-13
 • Onsdag 29. desember 11-13

Jeg har også presisert at jeg vil ha fakturaadresse og mailadresse på en myndig person, og gjerne da påmeldingen fra den samme personen (foreldre/foresatte, trener, leder, styremedlem e.l.).
MVH
Børre

Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille!

Utlogget gymbo

 • Overall boss!
 • Administrator
 • Heltemedlem!
 • *****
 • Innlegg: 586
 • Karma: 0
  • GYMBO's forum for turn, cheer o.l.
Sv: Juleturnsprell 2010
« Svar #3 på: Torsdag, 16. Desember 2010, 00:03 »
Jeg har nå bekreftet nok en økt søndag 19. desember, slik at nå er begge øktene også denne dagen bekreftet. Så nå er da følgende økter bekreftet:

 • Lørdag 18. desember 12-14 og 15-17
 • Søndag 19. desember 10-12 og 13-15
 • Mandag 27. desember 11-13
 • Onsdag 29. desember 11-13

Regner med jeg vil bekrefte ihvertfall en, om ikke begge, kveldsøktene i romjulen også snart, og senest onsdag i nest uke (22. desember). Det vil også, av praktiske årsaker, egentlig bli siste mulighet til å melde seg på romjulstreningene. Av samme grunn vil siste mulighet for å melde seg på helgens treninger (18. og 19. desember) være torsdag 16. desember.

Til de som skal trene på søndag vil jeg bare gjøre oppmerksom på at det kommer til å være noen som vasker hallen der da, sannsynligvis under store deler av den første økten. Men vi skulle ikke bli flere enn at vi klarer å tilpasse oss etter det  :)
MVH
Børre

Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille!

Utlogget gymbo

 • Overall boss!
 • Administrator
 • Heltemedlem!
 • *****
 • Innlegg: 586
 • Karma: 0
  • GYMBO's forum for turn, cheer o.l.
Sv: Juleturnsprell 2010
« Svar #4 på: Fredag, 17. Desember 2010, 23:28 »
Har da fikset påmeldingsskjemaet (nå går det faktisk an å fylle det ut, hvilket jo hjelper litt...).

Så har jeg presisert at påmelding i utgangspunktet er bindende. Hvis du ikke vil "holde av tiden" på ubestemt tid, kan du f.eks. si ifra i påmeldingen at du vil ha bekreftet plass og/eller vite at øktene avholdes, innen et tidspunkt, hvis ikke trekkes påmeldingen. Jeg har nå fått noen avmeldinger også, og vil derfor likevel ikke bekrefte flere treninger treninger nå (det kan til og med hende det er en økt til som blir  avlyst, da det nå ikke lenger er noen påmeldte til den).
MVH
Børre

Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille!

Utlogget gymbo

 • Overall boss!
 • Administrator
 • Heltemedlem!
 • *****
 • Innlegg: 586
 • Karma: 0
  • GYMBO's forum for turn, cheer o.l.
Sv: Juleturnsprell 2010
« Svar #5 på: Mandag, 20. Desember 2010, 18:15 »
P.g.a. sykdom o.l. kom det ingen på sisteøkten på førjulsturnsprellet 18. eller 19. desember likevel, men da bekrefter jeg ihvertfall treningene begge øktene i romjulsturnsprellet 27. og 29. desember nå. Så da blir det trening følgende økter:

Bekreftede datoer/tider
Avlyste datoer/tider

 • Lørdag 18. desember 12-14 og 15-17
 • Søndag 19. desember 10-12 og 13-15
 • Mandag 27. desember 11-13 og 18-20 *
 • Onsdag 29. desember 11-13 og 18-20 *

Så har jeg rettet opp en liten feil til i påmeldingsskjemaet; førsteøkten 27. og 29. desember var satt med feil tidspunkt i påmeldingsskjemaet. Det korrekte er klokken 11.00-13.00, som det har stått på forumet hele tiden.
MVH
Børre

Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille! Hjelp, jeg klarer ikke å stå stille!