Nyeste innlegg

Sider: [1] 2 3 ... 10
1
Treninger og kurs / Sv: Høstferieturnsprell 2021!!
« Nyeste innlegg av gymbo Tirsdag, 5. Oktober 2021, 20:55 »
Da har jeg dessverre måttet avlyse treningene i høstferieturnsprellet p.g.a. for få påmeldte.
2
Treninger og kurs / Høstferieturnsprell 2021!!
« Nyeste innlegg av gymbo Fredag, 1. Oktober 2021, 17:49 »
Jeg vil med dette få lov til å invitere interesserte til HØSTFERIETURNSPRELL i 2021.

Gitt at det meste av restriksjoner nå er opphevet, kan jeg nå invitere både de over 20 år, og utøvere fra andre klubber. Turnsprellet nå (og sannsynligvis fremtidige i overskuelig fremtid) vil bli holdt i turnsalen i 2Dance sine lokaler på Skedsmokorset, (kartlenke her).

Det at turnsprellet nå avholdes i 2Dance sin turnsal, og ikke på Lahaugmoen, gjør at det er en del mindre utstyr for direkte apparatturn. Men salen er relativt velutstyrt til å hovedsaklig være turnsal for dansere, og er på ca. 16mx10m, med 3 frittståendefelt (kun tepperull), en bane med en "frittståendetumbling" og en bane med powertumbling. Det er også godt med tjukkaser (med supersoft-topp) og madrasser, og en del luft- og skum-hjelperedskaper, samt en trampett. Så det meste av "matteturn/frittståendeturn skulle være mulig å gjennomføre/trene på, og ihvertfall enkle rotasjoner på trampett er også mulig å få til.

Det vil bli begrenset plass på disse treningene, blant annet i forhold til om jeg klarer å skaffe ekstra trener ved stor pågang (mentror jeg har det dekket allerede...), og gitt størrelsen på turnsalen til 2Dance vil nok 20 utøvere være maks jeg kan ha med på hver enkelt trening.

Jeg håper de oppsatte treningene vil bli gjennomført. Treninger (økter) kan bli avlyst om få/ingen skulle melde seg på. (Treningsdager med minst 4 påmeldte til DAG den dagen (2 økter vil da regnes som en dag) VIL bli gjennomført. Avlysning vil eventuelt skje tirsdag 5. oktober kl. 20.00, med direkte beskjed til de(n) som eventuelt hadde meldt seg på. Vil BEKREFTE treninger så snart mange nok har meldt seg på. (Om det blir bare 1 eller 2 til en av øktene vil jeg høre med de(n) aktuelle om de ØNSKER å trene med så få den økten eller ikke.)

Tidspunkter:

Foreslåtte datoer/tider
Bekreftede datoer/tider
Avlyste datoer/tider

 • Høstferieturnsprell 2021!:
  • Onsdag 6. oktober kl. 11-13 og 14-16
  • Torsdag 7. oktober kl. 11-13 og 14-16


Det er ikke umulig at det vil bli servert noe "godt" i pausene for de som trener to økter (men kun ETTER at man har fått i seg ordentlig mat!), men vet ikke helt hva/hvordan ennå eventuelt...

I forhold til priser og påmelding:
En økt er en totimers trening, en dag er to treningsøkter samme dag.

Priser:
Per person:
 • Pris treningsopplegg en totimers økt: 260,-
 • Pris treningsopplegg en dag: 450,-

Rabatter:
 • Hvis dere melder på og betaler for 2-4 personer sammen får dere 5% rabatt
 • Hvis dere melder på og betaler for 5-9 personer sammen får dere 10% rabatt
 • Hvis dere melder på og betaler for 10 eller flere personer sammen får dere 15% rabatt
 • Hvis dere melder på og betaler for 2 økter/dager (på samme person) får dere 5% rabatt i tillegg
 • Rabatten for flere dager/økter kan legges til rabatten for flere påmeldte samlet, så maks rabatt blir da 20%

Hvis det kommer inn flere påmeldinger enn enn det jeg er bekvem med i forhold til trenerdekning eller total plass, vil dere likevel bli registrert og stå på "venteliste" til jeg får bekreftet flere trenere (eller jeg eventuelt får andre av-meldinger igjen). Dette vil dere selvsagt få beskjed om på mail når dere melder dere på! Og husk det uansett er plass til maks 20 deltagere per trening nå! (Har egentlig sikret meg mulighet for ekstratrener ved behov, så salens størrelse vil nok være største hinderet for hvor mange som kan være med på hver trening.)

Faktura vil nå ikke bli sendt ut før treningene eventuelt er gjennomført. Hvis det er plass vil jeg stort sett ta imot påmeldinger nesten frem til treningsstart, men siden jeg eventuelt vil avlyse treninger med for få påmeldte tirsdag 5. oktober rundt kl. 20.00, blir i praksis påmeldingsfrist også da.

Påmelding gjøres på mail til: turntimer@gymbo.no
Påmeldingen må inneholde antall personer (med navn og kontaktinfo (foreldre/foresatte, gjerne mobilnummer), e-post og alder, gren og lag, på alle utøverne), hvilke økter den enkelte skal være med på, samt fakturaadresse til en person som er myndig*. (Vil bli sendt på mail, men trenger likevel postadresse. Mailadressen må da også være på den personen som er myndig.)

*Jeg vil helst ikke sende faktura til umyndige personer. Det naturlige vil da normalt være at det er en forelder/foresatt, eller trener/leder (som er myndig), som vil foreta påmelding, og også stå som fakturamottaker.

Gi gjerne tilbakemelding om hva de forskjellige kan og/eller ønsker å trene på i påmeldingen også. Vil også for ordens skyld legge til at påmeldingene i utgangspunktet er bindende (unntak vil være f.eks. være legeerklæring, mistanke om eller bekreftet corona-smitte e.l.).

Dere skal rimelig umiddelbart få bekreftelse når dere melder dere på, også om dere havner på "venteliste"; se over. Om dere ikke skulle få det "raskt nok", kan dere sende meg en melding på 90951633. Får dere ikke en bekreftelse er dere heller ikke meldt på!

De som allerede ER medlemmer av forumet kan enkelt stille eventuelle spørsmålene her. De som ikke er medlemmer ennå får for tiden heller ikke registrert seg i forumet, så dere må eventuelt sende spørsmål rundt treningen til den samme mailadressen som brukes til påmelding.

Litt om antatt treningsopplegg:
Det vil bli felles oppvarming, som vil være litt etter interessen/ønsker fra deltagerne, men vil gjerne inneholde noe øvelser som gir litt grunnleggende styrke/koordinasjon spesifikt for turn. Og den vil avsluttes med litt uttøyning (de som har spesielle problemer/skader som gjør at de trenger ekstra/annen oppvarming må si ifra, og må også regne med å styre dette selv). Oppvarmingen skulle ikke ta mer enn en halvtime, og de dagene med pause kan det bli kortere/raskere oppvarming i annen økt (antar da de fleste vil være med på begge økter ;) ). Størstedelen av treningen vil være rettet mot forskjellige deler matteturn, hvor man selvsagt vil benytte det utstyret som er i hallen for å hjelpe inntreningen av ting ("frittstående-tumbling", powertumbling, trampett etc.). Vil forsøke å dele inn i grupper etter ferdighet, deretter alder, ved behov, og ikke nødvendigvis etter gren/idrett... Et mål for disse treningene fra min side har alltid vært at man får tatt en ny utfordring (eller 3? 5? 9?) og gjerne har lært noe nytt også. Om man bare ønsker å holde seg "i gang" i løpet av ferien, er jo det vel og bra, men jeg kommer nok til å forsøke å utfordre deg underveis likevel!!!

Selv om hver trening er bare 2 timer har det vel hendt at jeg har gått noe over tiden før, og det er vel fare for at det vil gjøre det her også (om ikke noen er etter oss)... Og jeg kaster sjelden ut folk når de nesten får noe til "å løsne", og vet det er mange som trener best mot slutten av treninger ;D . Så vil tro de fleste vil få godt utbytte av disse treningene hvis de melder seg på.

Ting å huske på:
Til oppvarmingen (og for pausene) så forventer jeg at utøverne har med godt og varmt treningstøy. Husk likevel at det må være tøy som sitter godt; varme turndrakter og tights kan være et godt alternativ. Sko er ikke lov under mesteparten av treningen (unntaket er trening på tepperullene på gulvet, og til dels under oppvarmingen). Gymsokker kan da være et godt alternativ, da det egentlig er eneste "lovlige" fottøy (sokker blir for glatt) under treningen (for utøvere). Smykker er i utgangspunktet forbudt, pleier dog å godta små øredobber (uten skarpe deler eller som kan henge lett fast). Piercinger må også vekk p.g.a. sikkerheten (ved sikring risikerer man at det er hva mottageren får "best" tak i hvis de må gå inn... AUUU!). Langt løst hår er heller ikke lov, og hettegensere likeså (etter oppvarming). Ha med vannflaske e.l. og gjerne frukt/nøtter eller lignende for litt ekstra energi ved behov. Og husk på masse innsatsvilje og godt humør!

Håper folk synes dette er interessant og melder seg på!

Og med forbehold om trykkleif, det er klippet og limt fra tidligere poster.
3
Treninger og kurs / Sv: Et lite og tilfeldig turnsprell i november 2020
« Nyeste innlegg av gymbo Fredag, 13. November 2020, 14:55 »
Har nå endret til at det er ENDELIG påmeldingsfrist kl. 20.00 fredag 13. november!
4
Treninger og kurs / Et lite og tilfeldig turnsprell i november 2020
« Nyeste innlegg av gymbo Torsdag, 12. November 2020, 23:42 »
Jeg vil med dette få lov til å invitere interesserte til et lite og tilfeldig turnsprell 14. november 2020!

NB! Ikke mulig for utøvere over 20 år å være med! (Som en følge av at breddeidrett for voksne er stengt ned for øyeblikket...)

Kort frist, men påmeldingsfrist vil være fredag 13. november kl. 22.00 20.00 (endret kl.14.49 fredag 13. november, og dette vil være ENDELIG påmeldingsfrist!). Om ikke mange nok er meldt på til da vil det avlyses! (Litt av grunnen til at dette nå blir lagt ut med kort frist er at Team-Track/airtracken til GIF nå ligger ute, så tenkte folk kunne være ekstra interessert i å være med nå...)

Jeg/vi må følge stort sett samme smitteverns-restriksjoner/-retningslinjer som Gjelleråsen IF turn har hatt i hallen den siste tiden. Det innebærer bl.a. vaskerutiner for en del ting i hallen før og etter trening (som stort sett ikke direkte berører utøverne, men ville bare nevne det). For utøverne betyr det følgende:
 • Ved ankomst: Utøvere slippes av utenfor hallen, og kommer inn alene. Foreldre, eller øvrige som ikke skal være deltagere, får IKKE komme inn.
 • Utøvere (og andre) over 12 år skal ha på munnbind ved ankomst/avreise.
 • Når utøverne kommer inn skal de sprite hender (eventuelt gå ned og vaske hendene etter å ha tatt av sko/tøy)), så ta av yttertøy og sko (og skal ellers være ferdig skiftet for trening ved ankomst).
 • Ikke ta, gå, eller hopp på klosser, tjukkaser eller annet som står langs veggene, alt utstyr som "brukes" må vaskes etter trening, og er noen borti det regnes det som "brukt". Vi vil selvsagt bruke noe utstyr, men vil helst slippe med å vaske det vi FAKTISK har brukt, og ikke det folk bare har vært "borti"! Dette gjelder både ved ankomst, under trening og i pauser!!
 • Ved skifte av apparat/aktivitet, skal man igjen sprite hender (eventuelt gå ned på toalettet for håndvask ).
 • Ved "matpusen" mellom to økter (for de som er med på det) vil det nå  være mulig å bruke møterommet. Det betyr at man kan få kokt vann eller varmet ting i mikrobølgeovn, samt satt ting til kjøling i kjøleskapet ved ankomst. Men om vi er mange (ikke plass til 1 meter avstand på møterommet) vil dere måtte trekke inn i hallen for å sitte å spise.
 • I forhold til kravet om 1 meters avstand for de over 20 år, vil jeg heller ikke kunne sikre/ta imot som vanlig. (Er nok LITT over 20, og selv om jeg fortsatt forsøker å innbille meg at det bare er noen uker siden jeg ble det, er det nok som sagt LITT lenger siden enn det... ;) ) Det skulle være mulig å gjøre noe mottak i belteriggen likevel, for der kan jeg sikre/ta imot, og likevel overholde avstandskravet, men det er begrenset hva det kan brukes til. Tror likevel en del ting KAN gjøres der, spesielt enklere bevegelser folk eventuelt er redd for å gjøre alene første gang, som f.eks. flikk-flakker eller saltoer bakover, og kanskje noe litt mer avansert enn det også.
 • Ved avslutning/avreise, gjelder i prinsippet samme regler som ved ankomst: Utøverne vasker hender, og går ut til de som skal hente, de har fortsatt ikke "lov" til å komme inn i hallen. Om det skulle være behov for kontakt med meg send heller utøveren inn (igjen) så jeg kan møte/snakke med folk utenfor hallen.
 • ALLE deltagere må være påmeldt med kontaktinfo (minst et telefonnummer) til foresatt (eventuelt til utøver selv om de(n) er myndig), for å ha oversikt for smittesporing om det skulle bli behov. Påmeldinger på utøvere uten dette vil ikke bli godtatt/registrert! Det er fortsatt mulig å melde på utøvere samlet, men jeg trenger da den informasjonen på hver enkelt påmeldte likevel.
 • De fleste er vel klar over det nå, men never likevel også det at utøvere med symptomer på luftveisinfeksjoner ikke skal møte (og det vil selvsagt være grunn for å slippe å betale for angjeldende trening(er)). Om man får symptomer underveis skal man avslutte trening, og bli hentet/dra hjem så raskt som mulig. Og folk i husholdning med bekreftede smittede med corona har heller ikke anledning til å komme (og vil da, på samme måte som de med symptomer på luftveisinfeksjon, slippe å betale for angjeldende trening(er)).
 • Jeg har nå økt prisene for treningene litt. Det er mest fordi jeg ikke har økt dem på over 4 år, men også litt fordi jeg med smittevernsrestriksjonene nå må bruke noe mer tid rundt hver trening.
 • Tror det skulle dekke det meste. Om noe i disse punktene blir "motsagt" lenger ned skal det være informasjonen HER som gjelder (og informasjonen lengre ned vil sannsynligvis bare være noe som henger igjen fra posten jeg har brukt som utgangspunkt...).

Det vil bli begrenset plass på disse treningene, blant annet i forhold til hvor mange trenere jeg klarer å skaffe ved stor pågang, og for tiden vil 15 utøvere uansett være ABSOLUTT maks jeg kan ta imot på hver enkelt trening.

Jeg håper de oppsatte treningene vil bli gjennomført. Treninger (økter) kan bli avlyst om få/ingen skulle melde seg på. (Treninger med minst 5 påmeldte VIL bli gjennomført, og øvrig økt ved minst 5 påmeldte på den andre økten kan bli avholdt med 3-4 utøvere også) Avlysning vil eventuelt skje senest dagen før kl. 22.00, med direkte beskjed til de(n) som eventuelt hadde meldt seg på.

Tidspunkter:

Foreslåtte datoer/tider
Bekreftede datoer/tider
Avlyste datoer/tider

 • Et lite og tilfeldig turnsprell i november 2020!:
  • Lørdag 14. november kl. 11-13 og 14-16


Det er ikke umulig at det vil bli servert gløgg/brus og noe "godt" å bite i pausene for de som trener to økter (men kun ETTER at man har fått i seg ordentlig mat!). Vil IKKE bli gjort med smitterestriksjoner etc. som er for tiden.

I forhold til priser og påmelding:
En økt er en totimers trening, en dag er to treningsøkter samme dag.

Priser:
Per person:
 • Pris treningsopplegg en totimers økt: 260,-
 • Pris treningsopplegg en dag: 450,-
Det er også mulig å møte opp på bekreftede treninger uten å ha meldt på på forhånd, men da er prisen 300,- per økt og 500,- per dag, per person (fortsatt per faktura), uten mulighet for noen rabatt! Og det forutsetter selvsagt også at det er plass/trenere nok!!  Vil IKKE være mulig med smitterestriksjoner etc. som er for tiden.

Rabatter:
 • Hvis dere melder på og betaler for 2-4 personer sammen får dere 5% rabatt
 • Hvis dere melder på og betaler for 5-9 personer sammen får dere 10% rabatt
 • Hvis dere melder på og betaler for 10 eller flere personer sammen får dere 15% rabatt

Hvis det kommer inn fler påmeldinger enn enn det jeg er bekvem med i forhold til trenerdekning eller total plass, vil dere likevel bli registrert og stå på "venteliste" til jeg får bekreftet flere trenere (eller jeg eventuelt får av-meldinger igjen). Dette vil dere selvsagt få beskjed om på mail når dere melder dere på! Og husk det uansett er plass til maks 15 deltagere per trening nå! (Har egentlig sikret meg trenerdekning for opp til 15 utøvere nå, så det er i praksis eneste begrensning.)

Faktura vil nå ikke bli sendt ut før treningene eventuelt er gjennomført. Hvis det er plass vil jeg stort sett ta imot påmeldinger nesten frem til treningsstart, men siden jeg eventuelt vil avlyse treninger med for få påmeldte dagen før rundt kl. 22.00, blir i praksis påmeldingsfrist også da. ENDELIG påmeldingsfrist er kl. 20.00 fredag 13. november!

Påmelding gjøres på mail til: turntimer@gymbo.no
Påmeldingen må inneholde antall personer (med navn og kontaktinfo (foreldre/foresatte, gjerne mobilnummer, uten dette vil eventuelle påmeldinger for øyeblikket avvises p.g.a. smittevernsrestriksjoner, de som dette eventuelt VAR registrert på i en "større" påmelding på flere utøvere, vil selvsagt bli registrert påmeldt), e-post og alder, gren og lag, på alle utøverne), hvilke økter den enkelte skal være med på, samt fakturaadresse til en person som er myndig*. (Vil bli sendt på mail, men trenger likevel postadresse. Mailadressen må da også være på den personen som er myndig.)

*Jeg vil helst ikke sende faktura til umyndige personer. Det naturlige vil da normalt være at det er en forelder/foresatt, eller trener/leder (som er myndig), som vil foreta påmelding, og også stå som fakturamottaker.

Det ligger fra litt en del år tilbake for et juleturnsprell et enkelt påmeldingsskjema (link) som dere kan bruke. Det er ikke nødvendig å bruke dette, og prisene som ligger på det er feil, men det kan kanskje gjøre det lettere, ihvertfall om det er flere som skal meldes på ;) Skal se om jeg får lagt ut et oppdatert skjema etterhvert, men vil ikke love noe...

Trenger uansett den informasjonen som er indikert over her, enten dere bruker skjemaet eller ikke. Gi gjerne tilbakemelding om hva de forskjellige kan og/eller ønsker å trene på i påmeldingen også. Vil også for ordens skyld legge til at påmeldingene i utgangspunktet er bindende (unntak vil være f.eks. være legeerklæring e.l.).

Dere skal rimelig umiddelbart få bekreftelse når dere melder dere på, også om dere havner på "venteliste"; se over. Om dere ikke skulle få det "raskt nok", kan dere sende meg en melding på 90951633. Får dere ikke en bekreftelse er dere heller ikke meldt på!

De som allerede ER medlemmer av forumet kan enkelt stille eventuelle spørsmålene her. De som ikke er medlemmer ennå kan gjerne melde seg inn så de kan poste her. Dere kan også sende spørsmål rundt treningen til den samme mailadressen som brukes til påmelding.

Sted:
Gymsalen GIF-turn holder til i på Lahaugmoen (med kartlink!) Vær oppmerksom på at navigasjonssystemer har en tendens til å lede folk på rare veier den siste biten (gamle grusveier fra militærleiren som lå her, som nå har blitt "åpnet igjen???). Man må stort sett komme riksvei 4 eller E6 og så kjøre riksvei 22 til man får et skilt merket Lahaugmoen til høyre/venstre (avhengig av om man kom fra riksvei 4 eller E6)

Litt om antatt treningsopplegg:
Det vil bli felles oppvarming, som vil være litt etter interessen/ønsker fra deltagerne, men vil gjerne inneholde litt grunnleggende styrke/koordinasjon. Og den vil avsluttes med litt uttøyning (de som har spesielle problemer/skader som gjør at de trenger ekstra/annen oppvarming må si ifra, og må også regne med å styre dette selv). Oppvarmingen skulle ikke ta mer enn en halvtime, og de dagene med kort pause kan det bli kortere/raskere oppvarming i annen økt (antar da de fleste vil være med på begge økter ;) ). Vær forøvrig oppmerksom på at det til tider (=når det er kaldt ute...) er til dels svært kaldt i hallen, og spesielt på gulvet! Til oppvarmingen er det derfor en fordel med varmt tøy også på bena. (Det har stort sett vært bedre det siste året.) Størstedelen av treningen vil være rettet mot forskjellige deler matteturn, hvor man selvsagt vil benytte det utstyret som er i hallen for å hjelpe inntreningen av ting (frittståendegulv, tumbling Team-Track, trampetter etc.). Vil forsøke å dele inn i grupper etter ferdighet, deretter alder, ved behov, og ikke nødvendigvis etter gren/idrett... Et mål for disse treningene fra min side vil være at man har tatt en ny utfordring (eller 3? 5? 9?) og gjerne har lært noe nytt også. Om man bare ønsker å holde seg "i gang" i løpet av ferien, er jo det vel og bra, men jeg kommer nok til å forsøke å utfordre deg underveis likevel!!!

Selv om hver trening er bare 2 timer har det vel hendt at jeg har gått noe over tiden før, og det er vel fare for at det vil gjøre det her også (om ikke noen er etter oss)... Og jeg kaster sjelden ut folk når de nesten får noe til "å løsne", og vet det er mange som trener best mot slutten av treninger ;D . Så vil tro de fleste vil få godt utbytte av disse treningene hvis de melder seg på.

Kort om hallen og utstyr:
(For øyeblikket er det en del restriksjoner på bruk av utstyr, men det meste under vil fortsatt væe tilgjengelig, men stor trampoline vil for tiden IKKE tas i bruk, og p.g.a. krav om egen magensiumbeholder til hver utøver, vil heller ikke apparater som krever magnesium kunne brukes!) Men belteriggen VIL kunne brukes til noe mottak, om det skulle være ønskelig/nødvendig, selv om jeg som sagt for tiden ikke har lov til å drive "vanlig" mottak/sikring!!


Hallen har fullt sett med apparater for apparatturn kvinner og menn (nå også med et "nesten" fullt frittståendefelt!), stor trampoline (den står for tiden normalt ikke oppe, og vet ikke om den vil bli satt opp heller, det vil bl.a. komme an på hvor mange, og hvem, som melder seg på...), trampett(er), en Team-track (en lavere, noe flatere airtrack som kan stilles hardere enn "vanlige" airtracker, men ikke like flat som de nyeste, og den ligger heller ikke ute fast for tiden) og en powertumbling med stålramme fra LEG. Det er også forholdsvis godt med matter, landingsmatter, tjukkaser og annet hjelpeutstyr. Nå er det også en "belterigg" som fungerer som beltet som var i turnsalen på NIH (eller Nes Turns belte i Neshallen, for de som har vært der). Denne gjør det mulig for cheerleadere å f.eks. trene saltokast med skru (har flere skrubelter tilgjengelig!), eller doble, med stor grad av sikkerhet (mottak i cradle blir "litt" vanskelig, spesielt med skrubeltet). Og andre som ønsker å lære å skru, eller andre større volter, kan selvsagt gjøre dette fra nær sagt et hvilket som helst underlag man ønsker... Og det er rimelig raskt å lære å ta imot med belte, så her kan man muligens stille med egne trenere og få trent en del. Det er en fordel om personen som tar imot er større enn personen som skal tas imot, og det er også en fordel å være sterk. Og det krever noe teknikk å "dempe" riktig, så det krever nok litt tid å få full kontroll på mottaket.

Hallen er ikke veldig lett tilgjengelig med offentlig transport, men ligger greit til med bil (5 minutter fra E6, avkjøringen ved Hvam/Olvasgård). Det går likevel minst en buss langs hovedveien, som er i (lang) gangavstand til hallen, også direkte fra Oslo.

Det vil være tilgjengelig vanlig videokamera og et highspeedkamera, med diverse muligheter for å vise på "skjerm" under treningene! (Som jeg egentlig alltid har med utstyr til for de som er borti meg på vanlige treninger... Så det er stort sett alltid mulighet til å få filmet og sett litt på ting under trening hvis ønskelig!)

Ting å huske på:
Det er til tider kaldt i hallen som sagt, så ha med godt og varmt treningstøy. Husk likevel at det må være tøy som sitter godt; varme turndrakter og tights kan være et godt alternativ. Til tross for at det er kaldt er sko likevel ikke lov under mesteparten av treningen (unntaket er trening på matter på gulvet, og til dels under oppvarmingen). Gymsokker kan da være et godt alternativ, da det egentlig er eneste "lovlige" fottøy (sokker blir for glatt) under treningen (for utøvere). Smykker er i utgangspunktet forbudt, pleier dog å godta små øredobber (uten skarpe deler eller som kan henge lett fast). Piercinger må også vekk p.g.a. sikkerheten (ved sikring risikerer man at det er hva mottageren får "best" tak i hvis de må gå inn... AUUU!). Langt løst hår er heller ikke lov, og hettegensere likeså. Ha med vannflaske e.l. og gjerne frukt/nøtter eller lignende for litt ekstra energi ved behov. Og husk på masse innsatsvilje og godt humør!

Håper folk synes dette er interessant og melder seg på!

For ytterligere informasjon om beliggenhet og lignende kan dere se den tilsvarende posten for "Juleturnsprell" i 2009. En del spesifikk informasjon der stemmer selvsagt ikke nå!

Og med forbehold om trykkleif, det er klippet og limt fra tidligere poster.
5
Treninger og kurs / Sv: Sommerturnsprell 2020
« Nyeste innlegg av gymbo Torsdag, 30. Juli 2020, 23:15 »
Har da avlyst treningene 31/7-2/8 (fredag-søndag) også, da jeg ikke har fått noen påmeldinger til dem til nå.

Beklager at jeg ikke fikk satt opp noen treninger tidligere, mens folk sannsynligvis fortsatt i større grad var hjemme, men håper folk er på vei "hjem" igjen nå, og tror fort vekk det vil bli satt opp nye turnsprell neste "helg" (fredag-søndag, 7.-9. august), men må bl.a. avklare om/at hallen er ledig den tiden først.
6
Treninger og kurs / Sv: Sommerturnsprell 2020
« Nyeste innlegg av gymbo Torsdag, 23. Juli 2020, 22:51 »
Har da avlyst treningene 24.-26. juli (fredag-søndag), da jeg verken har fått påmeldinger, eller antydninger om at det VIL komme påmeldinger, til noen av disse til nå.

Håper det kanskje er flere som er "hjemme" igjen til treningene neste helg, så de kan bli gjennomført! (Men vil fort vekk avlyse den "helgen" også torsdagen, 30. juli, om ikke det er kommet påmeldinger, eller antydninger om påmeldinger, til da.)
7
Treninger og kurs / Sv: Sommerturnsprell 2020
« Nyeste innlegg av gymbo Lørdag, 18. Juli 2020, 21:01 »
Har da dessverre måttet avlyse treningene søndag 19. juli også.

Men det var kort frist på disse første treningene, så jeg håper det vil blir flere påmeldinger til de videre datoene. Selv om vi nå er nokså midt i fellesferien, er det kanskje likevel flere enn vanlig som holder seg omtrent "hjemme" denne tiden.

Til orientering så KAN det være jeg avlyser treninger en "helg" hvor ingen har meldt seg på til torsdagen den uken, nå fremover de neste to "helgene".
8
Treninger og kurs / Sv: Sommerturnsprell 2020
« Nyeste innlegg av gymbo Lørdag, 18. Juli 2020, 00:08 »
Har da ikke fått noen påmeldinger til treningene som var satt opp lørdag 18. juli (med veldig kort frist var ikke det så overraskende), så de er nå avlyst.

Jeg har dog fått noen påmeldinger til søndag 19. juli allerede, så om jeg får noen påmeldinger til i løpet av dagen skulle de treningene veldig fort kunne bli gjennomført!
9
Treninger og kurs / Sommerturnsprell 2020
« Nyeste innlegg av gymbo Fredag, 17. Juli 2020, 00:30 »
Jeg vil med dette få lov til å invitere interesserte til Sommerferieturnsprell 2020!

Til orientering så KAN det være jeg avlyser treninger en "helg" hvor ingen har meldt seg på til torsdagen den uken, nå fremover de neste to "helgene". (Gjelder da treningene 24.7-26.7 og 31.7-2.8, da dette er lagt inn lørdag 18.7.)

Jeg/vi må følge stort sett samme smitteverns-restriksjoner/-retningslinjer som Gjelleråsen IF turn har hatt i hallen den siste tiden. Det innebærer bl.a. vaskerutiner for en del ting i hallen før og etter trening (som stort sett ikke direkte berører utøverne, men ville bare nevne det). For utøverne betyr det følgende:
 • Ved ankomst: Utøvere slippes av utenfor hallen, og kommer inn alene. Foreldre, eller øvrige som ikke skal være deltagere, får IKKE komme inn.
 • Når utøverne kommer inn skal de ta av yttertøy og sko (og skal ellers være ferdig skiftet for trening ved ankomst), før de går ned på toalettet for håndvask før trening. (Det skal ikke være mer enn 4 stykker nede på toalettet samtidig!)
 • Ikke ta, gå, eller hopp på klosser, tjukkaser eller annet som står langs veggene, alt utstyr som "brukes" må vaskes etter trening, og er noen borti det regnes det som "brukt". Vi vil selvsagt bruke noe utstyr, men vil helst slippe med å vaske det vi FAKTISK har brukt, og ikke det folk bare har vært "borti"! Dette gjelder både ved ankomst, under trening og i pauser!!
 • Ved skifte av apparat/aktivitet, skal man igjen ned på toalettet for håndvask (fortsatt maks 4 om gangen).
 • Ved "matpusen" mellom to økter (for de som er med på det på en dag) vil det nå ikke være mulig å bruke møterommet. Det betyr at ting som skal være varmt eller kaldt må ordnes på forhånd med termos, kjølebag e.l.. Vann kan selvsagt hentes/brukes fra springene nede på toalettet, men det er som sagt ingen kokemulighet o.l. tilgjengelig nå. Ved fint vær kan man spise ute, eller vil spisingen foregå ved benkene ved inngangen.
 • Eventuelle utøvere over 20 år som melder seg på vil måtte overholde regelen om 1 meters avstand under treningen, de under vil kunne ha "normal kontakt" under treningen. Vil passe på at vi finner løsninger om det skulle være utøvere både over og under 20 på samme trening!
 • I forhold til kravet om 1 meters avstand for de over 20 år, vil jeg heller ikke kunne sikre/ta imot som vanlig. (Er nok LITT over 20, og selv om jeg fortsatt forsøker å innbille meg at det bare er noen uker siden jeg ble det, er det nok som sagt LITT lenger siden enn det... ;) ) Det skulle være mulig å gjøre noe mottak i belteriggen likevel, for der kan jeg sikre/ta imot, og likevel overholde avstandskravet, men det er begrenset hva det kan brukes til. Tror likevel en del ting KAN gjøres der, spesielt enklere bevegelser folk eventuelt er redd for å gjøre alene første gang, som f.eks. flikk-flakker eller saltoer bakover, og kanskje noe litt mer avansert enn det også.
 • Ved avslutning/avreise, gjelder i prinsippet samme regler som ved ankomst: Utøverne vasker hender, og går ut til de som skal hente, de har fortsatt ikke "lov" til å komme inn i hallen.
 • ALLE deltagere må være påmeldt med kontaktinfo (minst et telefonnummer) til foresatt (eventuelt til utøver selv om de(n) er myndig), for å ha oversikt for smittesporing om det skulle bli behov. Påmeldinger på utøvere uten dette vil ikke bli godtatt/registrert! Det er fortsatt mulig å melde på utøvere samlet, men jeg trenger da den informasjonen på hver enkelt påmeldte likevel.
 • De fleste er vel klar over det nå, men never likevel også det at utøvere med symptomer på luftveisinfeksjoner ikke skal møte (og det vil selvsagt være grunn for å slippe å betale for angjeldende trening(er)). Om man får symptomer underveis skal man avslutte trening, og bli hentet/dra hjem så raskt som mulig. Og folk i husholdning med bekreftede smittede med corona har heller ikke anledning til å komme (og vil da, på samme måte som de med symptomer på luftveisinfeksjon, slippe å betale for angjeldende trening(er)).
 • Jeg har nå økt prisene for treningene litt. Det er mest fordi jeg ikke har økt dem på over 4 år, men også litt fordi jeg med smittevernsrestriksjonene nå må bruke noe mer tid rundt hver trening.
 • Siden det nå må brukes noe tid for "klargjøring" av hallen før hver trening, har jeg også justert starttidspunktet for treningene som er satt opp per nå (frem t.o.m. søndag 2. august) i forhold til det det "pleier" å være. Tidspunktene er satt til 12-14 og 15-17, for disse treningene nå, mot en time tidligere start normalt før.
 • Tror det skulle dekke det meste. Om noe i disse punktene blir "motsagt" lenger ned skal det være informasjonen HER som gjelder (og informasjonen lengre ned vil sannsynligvis bare være noe som henger igjen fra posten jeg har brukt som utgangspunkt...).

Det vil bli begrenset plass på disse treningene, blant annet i forhold til hvor mange trenere jeg klarer å skaffe ved stor pågang, og for tiden vil 17 utøvere uansett være ABSOLUTT maks jeg kan ta imot på hver enkelt trening. Jeg vil være tilstede på alle treninger, og jeg regner med å skaffe flere trenere etter behov (vil forsøke å ikke ha mer enn MAKS 10 utøvere per trener).

Jeg håper at alle oppsatte treninger vil bli gjennomført. Treninger kan bli avlyst om få/ingen skulle melde seg på. (Treninger med minst 5 påmeldte VIL bli gjennomført, og øvrig økt de dagene minst 5 har meldt seg på EN av øktene kan bli avholdt med 3-4 utøvere også) Avlysning vil eventuelt skje senest dagen før, med direkte beskjed til de(n) som eventuelt hadde meldt seg på. Så er det også en del treninger som IKKE er satt opp ennå. Man kan gjerne komme med ønsker om når man vil ha treninger, så skal jeg forsøke å etterkomme det! (Det er nå veldig kort frist til treningen lørdag 18. juli, så jeg vil ta imot påmeldinger ihvertfall frem til midnatt fredag 17. juli, og vil nok ikke avlyse før rundt morgenen lørdagen, men vil selvsagt bekrefte eventuelt så snart jeg har mange nok påmeldt.)

Tidspunkter:

Foreslåtte datoer/tider
Bekreftede datoer/tider
Avlyste datoer/tider

 • Sommerturnsprell 2020: Endelig-blir-det-sommerferie-turnsprell!:
  • Lørdag 18. juli kl. 12-14 og 15-17
  • Søndag 19. juli kl. 12-14 og 15-17
  • Fredag 24. juli kl. 12-14 og 15-17
  • Lørdag 25. juli kl. 12-14 og 15-17
  • Søndag 26. juli kl. 12-14 og 15-17
  • Fredag 31. juli kl. 12-14 og 15-17
  • Lørdag 1. august kl. 12-14 og 15-17
  • Søndag 2. august kl. 12-14 og 15-17
 • Sommerturnsprell 2020: Kanskje-noen-flere-sommerturnsprell:
  • Kanskje dukker det opp noen flere sommerturnsprell videre frem mot skolestart også? Dato/tid ikke satt ennå.
 • Sommerturnsprell 2020: Endelig-er-sommerferien-over-turnsprell:
  • Kanskje dukker det opp noen flere sommerturnsprell like etter skolestart også? Dato/tid ikke satt ennå.


Det er ikke umulig at det vil bli servert gløgg/brus og noe "godt" å bite i pausene for de som trener to økter (men kun ETTER at man har fått i seg ordentlig mat!). Vil IKKE bli gjort med smitterestriksjoner etc. som er for tiden.

I forhold til priser og påmelding:
En økt er en totimers trening, en dag er to treningsøkter samme dag.

Priser:
Per person:
 • Pris treningsopplegg en totimers økt: 260,-
 • Pris treningsopplegg en dag: 450,-
Det er også mulig å møte opp på bekreftede treninger uten å ha meldt på på forhånd, men da er prisen 300,- per økt og 500,- per dag, per person (fortsatt per faktura), uten mulighet for noen rabatt! Og det forutsetter selvsagt også at det er plass/trenere nok!!  Vil IKKE være mulig med smitterestriksjoner etc. som er for tiden.

Rabatter:
 • Hvis dere melder på og betaler for 2 økter/dager får dere 5% rabatt
 • Hvis dere melder på og betaler for 4 eller flere økter/dager får dere 10% rabatt
 • Hvis dere melder på og betaler for 2-4 personer sammen får dere 5% rabatt
 • Hvis dere melder på og betaler for 5-9 personer sammen får dere 10% rabatt
 • Hvis dere melder på og betaler for 10 eller flere personer sammen får dere 15% rabatt
Rabatten for antall økter/dager/pakker vil eventuelt legges til rabatten for antall personer (totalt da maks 25% rabatt).

Hvis det kommer inn fler påmeldinger enn enn det jeg er bekvem med i forhold til trenerdekning eller total plass, vil dere likevel bli registrert og stå på "venteliste" til jeg får bekreftet flere trenere (eller jeg eventuelt får av-meldinger igjen). Dette vil dere selvsagt få beskjed om på mail når dere melder dere på! Og husk det uansett er plass til maks 17 deltagere per trening nå!

Faktura vil nå ikke bli sendt ut før ihvertfall alle treninger i første "del" er enten bekreftet at skal gjennomføres, eller er avlyst, så så snart dere får en mail om at treningen gjennomføres, og dere har fått plass, er treningen/plassen sikret.Hvis det er plass vil jeg stort sett ta imot påmeldinger nesten frem til treningsstart, men siden jeg eventuelt vil avlyse treninger med for få påmeldte dagen før rundt kl. 20.00, blir i praksis påmeldingsfrist også da.

Påmelding gjøres på mail til: turntimer@gymbo.no
Påmeldingen må inneholde antall personer (med navn og kontaktinfo (foreldre/foresatte, gjerne mobilnummer, uten dette vil eventuelle påmeldinger for øyeblikket avvises p.g.a. smittevernsrestriksjoner, de som dette eventuelt VAR registrert på i en "større" påmelding på flere utøvere, vil selvsagt bli registrert påmeldt), e-post og alder, gren og lag, på alle utøverne), hvilke økter/dager den enkelte skal være med på, samt fakturaadresse til en person som er myndig*. (Vil bli sendt på mail, men trenger likevel postadresse. Mailadressen må da også være på den personen som er myndig.)

*Jeg vil helst ikke sende faktura til umyndige personer. Det naturlige vil da normalt være at det er en forelder/foresatt, eller trener/leder (som er myndig), som vil foreta påmelding, og også stå som fakturamottaker.

Det ligger fra litt en del år tilbake for et juleturnsprell et enkelt påmeldingsskjema (link) som dere kan bruke. Det er ikke nødvendig å bruke dette, og prisene som ligger på det er feil, men det kan kanskje gjøre det lettere, ihvertfall om det er flere som skal meldes på ;) Skal se om jeg får lagt ut et oppdatert skjema etterhvert, men vil ikke love noe...

Trenger uansett den informasjonen som er indikert over her, enten dere bruker skjemaet eller ikke. Gi gjerne tilbakemelding om hva de forskjellige kan og/eller ønsker å trene på i påmeldingen også. Vil også for ordens skyld legge til at påmeldingene i utgangspunktet er bindende (unntak vil være f.eks. være legeerklæring e.l.).

Dere skal rimelig umiddelbart få bekreftelse når dere melder dere på, også om dere havner på "venteliste"; se over. Om dere ikke skulle få det "raskt nok", kan dere sende meg en melding på 90951633. Får dere ikke en bekreftelse er dere heller ikke meldt på!

De som allerede ER medlemmer av forumet kan enkelt stille eventuelle spørsmålene her. De som ikke er medlemmer ennå kan gjerne melde seg inn så de kan poste her. Dere kan også sende spørsmål rundt treningen til den samme mailadressen som brukes til påmelding.

Sted:
Gymsalen GIF-turn holder til i på Lahaugmoen (med kartlink!) Vær oppmerksom på at navigasjonssystemer har en tendens til å lede folk på rare veier den siste biten (gamle grusveier fra militærleiren som lå her, som nå har blitt "åpnet igjen???). Man må stort sett komme riksvei 4 eller E6 og så kjøre riksvei 22 til man får et skilt merket Lahaugmoen til høyre/venstre (avhengig av om man kom fra riksvei 4 eller E6)

Litt om antatt treningsopplegg:
Det vil bli felles oppvarming, som vil være litt etter interessen/ønsker fra deltagerne, men vil gjerne inneholde litt grunnleggende styrke/koordinasjon. Og den vil avsluttes med litt uttøyning (de som har spesielle problemer/skader som gjør at de trenger ekstra/annen oppvarming må si ifra, og må også regne med å styre dette selv). Oppvarmingen skulle ikke ta mer enn en halvtime, og de dagene med kort pause kan det bli kortere/raskere oppvarming i annen økt (antar da de fleste vil være med på begge økter ;) ). Vær forøvrig oppmerksom på at det til tider (=når det er kaldt ute...) er til dels svært kaldt i hallen, og spesielt på gulvet! Til oppvarmingen er det derfor en fordel med varmt tøy også på bena. (Det har stort sett vært bedre det siste året.) Størstedelen av treningen vil være rettet mot forskjellige deler matteturn, hvor man selvsagt vil benytte det utstyret som er i hallen for å hjelpe inntreningen av ting (frittståendegulv, tumbling Team-Track, trampetter etc.). Vil forsøke å dele inn i grupper etter ferdighet, deretter alder, ved behov, og ikke nødvendigvis etter gren/idrett... Et mål for disse treningene fra min side vil være at man har tatt en ny utfordring (eller 3? 5? 9?) og gjerne har lært noe nytt også. Om man bare ønsker å holde seg "i gang" i løpet av ferien, er jo det vel og bra, men jeg kommer nok til å forsøke å utfordre deg underveis likevel!!!

Selv om hver trening er bare 2 timer har det vel hendt at jeg har gått noe over tiden før, og det er vel fare for at det vil gjøre det her også (om ikke noen er etter oss)... Og jeg kaster sjelden ut folk når de nesten får noe til "å løsne", og vet det er mange som trener best mot slutten av treninger ;D . Så vil tro de fleste vil få godt utbytte av disse treningene hvis de melder seg på.

Kort om hallen og utstyr:
(For øyeblikket er det en del restriksjoner på bruk av utstyr, men det meste under vil fortsatt væe tilgjengelig, men stor trampoline og Team-Track vil for tiden IKKE tas i bruk, og p.g.a. krav om egen magensiumbeholder til hver utøver, vil heller ikke apparater som krever magnesium kunne brukes!) Men belteriggen VIL kunne brukes til noe mottak, om det skulle være ønskelig/nødvendig, selv om jeg som sagt for tiden ikke har lov til å drive "vanlig" mottak/sikring!!


Hallen har fullt sett med apparater for apparatturn kvinner og menn (nå også med et "nesten" fullt frittståendefelt!), stor trampoline (den står for tiden normalt ikke oppe, og vet ikke om den vil bli satt opp heller, det vil bl.a. komme an på hvor mange, og hvem, som melder seg på...), trampett(er), en Team-track (en lavere, noe flatere airtrack som kan stilles hardere enn "vanlige" airtracker, men ikke like flat som de nyeste, og den ligger heller ikke ute fast for tiden) og en powertumbling med stålramme fra LEG. Det er også forholdsvis godt med matter, landingsmatter, tjukkaser og annet hjelpeutstyr. Nå er det også en "belterigg" som fungerer som beltet som var i turnsalen på NIH (eller Nes Turns belte i Neshallen, for de som har vært der). Denne gjør det mulig for cheerleadere å f.eks. trene saltokast med skru (har flere skrubelter tilgjengelig!), eller doble, med stor grad av sikkerhet (mottak i cradle blir "litt" vanskelig, spesielt med skrubeltet). Og andre som ønsker å lære å skru, eller andre større volter, kan selvsagt gjøre dette fra nær sagt et hvilket som helst underlag man ønsker... Og det er rimelig raskt å lære å ta imot med belte, så her kan man muligens stille med egne trenere og få trent en del. Det er en fordel om personen som tar imot er større enn personen som skal tas imot, og det er også en fordel å være sterk. Og det krever noe teknikk å "dempe" riktig, så det krever nok litt tid å få full kontroll på mottaket.

Hallen er ikke veldig lett tilgjengelig med offentlig transport, men ligger greit til med bil (5 minutter fra E6, avkjøringen ved Hvam/Olvasgård). Det går likevel minst en buss langs hovedveien, som er i (lang) gangavstand til hallen, også direkte fra Oslo.

Det vil være tilgjengelig vanlig videokamera og et highspeedkamera, med diverse muligheter for å vise på "skjerm" under treningene! (Som jeg egentlig alltid har med utstyr til for de som er borti meg på vanlige treninger... Så det er stort sett alltid mulighet til å få filmet og sett litt på ting under trening hvis ønskelig!)

Ting å huske på:
Det er til tider kaldt i hallen som sagt, så ha med godt og varmt treningstøy. Husk likevel at det må være tøy som sitter godt; varme turndrakter og tights kan være et godt alternativ. Til tross for at det er kaldt er sko likevel ikke lov under mesteparten av treningen (unntaket er trening på matter på gulvet, og til dels under oppvarmingen). Gymsokker kan da være et godt alternativ, da det egentlig er eneste "lovlige" fottøy (sokker blir for glatt) under treningen (for utøvere). Smykker er i utgangspunktet forbudt, pleier dog å godta små øredobber (uten skarpe deler eller som kan henge lett fast). Piercinger må også vekk p.g.a. sikkerheten (ved sikring risikerer man at det er hva mottageren får "best" tak i hvis de må gå inn... AUUU!). Langt løst hår er heller ikke lov, og hettegensere likeså. Ha med vannflaske e.l. og gjerne frukt/nøtter eller lignende for litt ekstra energi ved behov. Og husk på masse innsatsvilje og godt humør!

Håper folk synes dette er interessant og melder seg på!

For ytterligere informasjon om beliggenhet og lignende kan dere se den tilsvarende posten for "Juleturnsprell" i 2009. En del spesifikk informasjon der stemmer selvsagt ikke nå!

Og med forbehold om trykkleif, det er klippet og limt fra tidligere poster.
10
Treninger og kurs / Sv: Vinterferieturnsprell 2020
« Nyeste innlegg av gymbo Fredag, 21. Februar 2020, 20:45 »
Har da avlyst også den siste dagen med treninger i vinterferieturnsprell p.g.a. for få påmeldte...
Sider: [1] 2 3 ... 10